M00D
Picopat
Merhaba ETS 2'de para hilesi yapmak istiyorum multide çok çarpıyorlar. Cheat Engine önermeyin VirusTotal benim düşüncem illa o para bir oyu dosyasında yazmak zorunda hangi dosyada yazar?
Steam'den alman bir şey değiştirmiyor. YouTube'a ETS2 %100 Save nasıl atılır yazarsan karşına çıkar. Biraz araştırın!Ben Steam'dan aldım Save dosyası yok bende.
Steam'de Save dosyası yok diye bir şey mi var?
Profil de değil. Oyun dosyalarında.Ben göremedim profillerin içinde Save diye dosya yok.
Ben göremedim profillerin içinde Save diye dosya yok.
Steam'den alman bir şey değiştirmiyor. YouTube'a ETS 2 %100 Save nasıl atılır yazarsan karşına çıkar. Biraz araştırın!
Save dosyalarını silmiş veya oyuna hiç başlamamış olabilir misin?
O halde @Blackfox07 arkadaşımız nasıl yapacağınızı yukarıda açıklamıştı. Ona bakın.Save yapmayı biliyorum ben asıl profilime dosya indirmeden yapmak istiyorum.
Oyuna giriş ekranında profil düzenle kısmına bas karşına gelen pencerede Steam Cloud kullan seçeneğinin tikini kaldır. Böylelikle save dosyan bilgisayara kaydedilmeye başlar. Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles kısmında örnek (3483092840) rakamlar olduğu yer senin save dosyandır. O rakamlı dosyayı buraya yükle hallediyim sana hemen.Ben Steam'dan aldım Save dosyası yok bende.
Profil de değil. Oyun dosyalarında.
Oyuna giriş ekranında profil düzenle kısmına bas karşına gelen pencerede Steam Cloud kullan seçeneğinin tikini kaldır. Böylelikle Save dosyan bilgisayara kaydedilmeye başlar. Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles kısmında örnek (3483092840) rakamlar olduğu yer senin Save dosyandır. O rakamlı dosyayı buraya yükle halledeyim sana hemen.
İlk resimde gözüken profiles yazan klasöre gir içersindeki rakamlarla oluşturulmuş dosyayı winrar yardımıyla sıkıştır sonrasında şu siteye ekle Dosya Yükle - Dosya Upload ve eklediğin dosyanın linkini buraya at.Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.