ETS 2 Save dosyasını nasıl paylaşabilirim?

İşletim sistemi
Windows 8.1

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar benim Save dosyasında şahsi olarak kullandığım 1 tır ve 1 araba var. Arkadaşım oyuna yeni başladı ve şahsi aracı yok. TruckersMP'de Free roam takılmak istiyoruz ama arabası olmadığı için giremiyoruz. Benden Save dosyası atmamı istiyor ama ben Would of Trucks hesabına bağlıyım. Arkadaşıma Save dosyamı gönderirsem onda hata verebilir. Sizce arkadaşıma hatasız bir şekilde Save dosyası nasıl atabilirim?

"C:\Users\(Kullanıcı Adın)\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles" dizinindeki dosyayı atmayı denedin mi?
blg1.PNG

blg3.PNG

ghf.PNG

blg5.PNG

Buradaki dosyaları atın. Tek dosya varsa onu atın. Eğer birden fazla dosya varsa dosyaları atın ve teker teker deneyin.

Arkadaşlar benim Save dosyasında şahsi olarak kullandığım 1 tır ve 1 araba var. Arkadaşım oyuna yeni başladı ve şahsi aracı yok. TruckersMP'de Free roam takılmak istiyoruz ama arabası olmadığı için giremiyoruz. Benden Save dosyası atmamı istiyor ama ben Would of Trucks hesabına bağlıyım. Arkadaşıma Save dosyamı gönderirsem onda hata verebilir. Sizce arkadaşıma hatasız bir şekilde Save dosyası nasıl atabilirim?
Mümkün değil bildiğim kadarıyla.

Artı -1 Eksi
Mümkün değil bildiğim kadarıyla.
Bilmediğiniz konularda lütfen böyle yorumlar yapmayınız.

Eğer yedeklemeniz Steam'a kayıt olmuyorsa ve oyununuz DLC'li değil ise arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. DLC'li ise sorun olabilir diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı