8x4 şasi ile Volvo 750 hp kulanmanız işinizi görebilir diye düşünüyorum. Şasiden emin değilim kaç x kaç olduğuna bayadır girmiyorum oyuna.
Kekoların kullandığı hız aracı scaniayı kullanıyor iseniz çıkamazsınız. Ağır yük ve yokuşların kralı Volvo. Alın Volvo fh 16 HP750 görün nasıl çıkıyor.
Hocam genellikle çoğu kişi scania kullanıyor ProMods da bu yüzden bende scania alayım dedim. Volvo alsam düzelecek mi yani. Oyunun en hızlı iki tırından biri diye biliyorum scania da.
Vites otomatikte ise 6 vites yapın, değilse düşük viteste gitmeye çalışın.
Hocam iş hızda değil. Güçlü tırla çıkabilirsiniz. Oyundaki en güçlü tır da Volvo FH 16 (750). Şak diye çıkma garantisi veremem ama daha rahat çıkarsınız. Deneyin bence çok zarar kaybetmezsiniz paranız çoksa.
Hocam o zaman manuel yapıp düşük viteste çıkmanız gerekecek.Vites gerçek otomatik hocam. 6 vites denemiştim fakat öylede çok hızlı gelmişti.
Oyunda olan tır hocam.Para sıkıntısı yok hocam. Çoğu kişi gibi bende son seviye Save ile oynuyorum. Bu Volvo mod ile mi yoksa oyunda olan bir tır mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.