ETS 2 vs Assetto Corsa modlu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ SUPER
32 GB RAM
AMD RYZEN 7 9800X3D
Arkadaşlar şu an Steam'de ETS 2 DLC paketiyle 5 dolar Assetto Corsa 20 dolar civarı sizce hangisi alınır?
Şu an bende Forza Horizon 5 var açıkçası Forza asettodan daha iyi bir oyun ama yine de ETS 2 ve Assetto Corsa arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi günler.

İkili arasından bence ETS 2 alın ben 2 dolara almıştım Truckers MP oynuyorum genellikle. Bu oyunlar dışında BeamNG drive alabilirsiniz.

Bu 2 oyuna BeamNG'de ekle bence. Bu arada ETS 2 indirimle 2 dolara falan düşebiliyor bence Asetto Corsa alın indirim gelince ETS 2 alırsınız. ETS 2 'de TruckersMP ile oynuyor çoğu kişi.
Hocam ets2 aldım ve truckersmp kurdum ama asetto hala alınır mı onuda merak ettim açıkçası.

İkili arasından bence ETS 2 alın ben 2 dolara almıştım Truckers MP oynuyorum genellikle. Bu oyunlar dışında BeamNG drive alabilirsiniz.
Bende Ets2 Tercih Ettim Hocam Teşekkür Ederim Cevabın İçin.

ETS de 500 saat ve assetoda 60 saatim var ETS daha iyi bir oyun ama sen gazlamak istiyorum vb dersen Assetto Corsa.
Ets aldım ama truckersmpde çok fazla troll var çok sinir bozucu durmadan kazaya sebebiyet veriyorlar yolu kapatıyorlar.

Ets aldım ama truckersmpde çok fazla troll var çok sinir bozucu durmadan kazaya sebebiyet veriyorlar yolu kapatıyorlar.
Normal hocam. Alışırsın. Chate admin help yaz admin yakinlardaysa yardımcı olur. Biri yolu kapattığı zaman sakın sollama. Kimse yoksa sollayabilirsin ama dikkat et.

Normal hocam. Alışırsın. Chate admin help yaz admin yakinlardaysa yardımcı olur. Biri yolu kapattığı zaman sakın sollama. Kimse yoksa sollayabilirsin ama dikkat et.

Teşekkür ederim hocam. Chate admin yazmak aklıma gelmemişti artık yazdığımda kickliyorlar. Bir de bir şey soracaktım. Niye uzun farları yakmak zorundayız selektör attığımı kimse fark edemiyor bile.

Teşekkür ederim hocam. Chate admin yazmak aklıma gelmemişti artık yazdığımda kickliyorlar. Bir de bir şey soracaktım. Niye uzun farları yakmak zorundayız selektör attığımı kimse fark edemiyor bile.
Hocam aslında uzun farları değil normal far yaksan da olur. Araca göre değişiyor ama. Mesela ben araca 2 tane daha far ekledim selektör için.

Hocam aslında uzun farları değil normal far yaksan da olur. Araca göre değişiyor ama. Mesela ben araca 2 tane daha far ekledim selektör için.

Tamam hocam teşekkür ederim. Farları yakmazsak kickliyorlar sebebi nedir? Kazaları önlemek için falan mı? Sabah bile yakmak zorundayız.

Tamam hocam teşekkür ederim. Farları yakmazsak kickliyorlar sebebi nedir? Kazaları önlemek için falan mı? Sabah bile yakmak zorundayız.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam akşam 5 sabah 9 arası farlar açık kalmak zorundaydı. Yanlış hatırlıyor olabilirim ben direkt acıyorum uyarı geldiği zaman. Oyunun en kalabalık yeri duisburg - calais yoludur. Eğer akşam saatlerinde girerseniz İstanbul iş çıkışi trafiğini görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı