ETS 2 Windows 10 32 Bit'te çok kasıyor

Er73748

Megapat
Makaleler
10
Merhabalar, sorunumu açıklayayım: İlk önce ben dün bir blog yazmıştım Snopy V5H incelemesi adında. Burada direksiyonumun titreşimini ETS 2'de çalıştıramadığımı söylemiştim ve bir arkadaş 32 Bit üzerinden çalışacağını söyledi. Denedim, oldu, gerçekten de çalıştı. Ama ne zaman titreşse direksiyon oyun 3 FPS gibi çok düşük FPS'lere düşüyor. Aynı zamanda ayarlarda titreşim ile en ufak bir ayar yapsam bile FPS çok düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim?(64 Bit'te titreşim çalışmıyor)
Sistemim:
R3 2200G.
RX 570 4 GB OC.
8 GB RAM.
(Oyun orijinal)

Evet, direksiyon setimin titreşiminin çalışması için.
Görev yöneticisinden oyun ile ilgili işleme "Yüksek Öncelik" tanımlamayı dener misiniz? İşe yarayacağı hakkında emin değilim ama denemekten zarar gelmez. Bunun dışında herhangi bir çözüm önerisi aklıma gelmiyor maalesef.

Bende de 32 bitte çalışıyor ama sorun olmuyor. Darboğaz oluyor mu kontrol eder misin?

Zaten normalde de biraz darboğaz var bende.
Görev yöneticisinden oyun ile ilgili işleme "yüksek öncelik" vermeyi dener misiniz? İşe yarayacağı hakkında emin değil ama denemekten zarar gelmez. Bunun dışında herhangi bir çözüm önerisi aklıma gelmiyor maalesef.

Yine olmadı :( tamamdır yine de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı