ETS 2 yediğim ban haklı mı?

Çok fazla trafik var buna rağmen sollamaya çıkmışsınız zamanında bu tip durumlara ban attı diye kaçaktv yi çok suçlamışlardı bunun affı yok oyunun içinden geçiyorlar 2. adamı geçmek yerine frene basıp şeridi takip edecektiniz yani kısaca ikisi de haklı ban.

Sollamaya çıkmadan önce şerit kontrol edilir, aynı anda 2 araç sollamaya çıkılmaz, hatalı çıkış yaptıysan hızlanıp araya girmeye çalışmak yerine şeridine geri dönersin vs. Nereden baksan falso, hiç mi trafik bilgin yok?

Alttakinde yönetici denk gelmemiş, gelse orada da yerdin çok rahat.

İki videoda da küçük arabayı süren sizseniz evet haklı ban. İlk videoda çift şeritli yolda ilerlerken karşından araç geliyor mu gelmiyor mu kontrolünü yapmadan sollamaya çalışmışsın ki bu sırada iki şerit de doluyken sen şeridin tam ortasından 3. bir şerit uydurmuşsun. Diğer video hakkında konuşmaya bile gerek yok.

Alttaki evet ban hatamın farkındayım eşşeklik yaptım biliyorum ama önümdeki adamda maşallah çok güzel sürüyor. Dursam duramam sağdan geçicem orayı kapıyor soldan geçicem pingi çıkıyor, ayrıca hafif fren yapsa ben sorunsuz geçiyordum adam yol vermedi kasıtlı olarak. Üstteki videoda da kick atması gerekiyordu bana kalırsa.

İkisi de hata. 2. attığınız video ban olabilir ama üstteki bence ban değil kicklik davranış. İtiraz edin.
Geçti artık yarın açılıyor banım. Fikir almak istedim sadece.

Ha birde adam direk sollarken karşı araca kafalama giricek olan adama kick atmış bana niye ban yani?

Alttaki videodaki şeritte tek çizgi var sollamak yasak yani. Bir kişide çıkıp dememiş tek çizgi var diye hiç mi ehliyet sahibi biri yok. :D

Sollamaya çıkmadan önce şerit kontrol edilir, aynı anda 2 araç sollamaya çıkılmaz, hatalı çıkış yaptıysan hızlanıp araya girmeye çalışmak yerine şeridine geri dönersin vs. Nereden baksan falso, hiç mi trafik bilgin yok?

Alttakinde yönetici denk gelmemiş, gelse orada da yerdin çok rahat.
Hadi diyelim benim bilgim yok, ilk adam niye kick yiyor da ben ban yiyorum? Admin Power işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı