ETS 2 Yeni Profil Açılmıyor

ErayErim

Hectopat
Daha fazla  
Ets 2 crackli oynuyorum. Bir kere cheat engineden para hilesi yapmıştım ve sıkıldım yeni profil oluşturmak istiyorum. Ama basıyorum oyun donup kanlıyor açılmıyor. Silip yeniden yükledim gine olmadı. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce korsan oyuna destek vermiyoruz. Diğer yandan korsan oyunda bu sorun hem ETS 2 hem de ATS oyunlarında mevcut. Bu iki oyunun korsanın da yeni profil açma sorunu yaşanıyor.

Size tavsiyem oyunu orijinal alın. Zaten 9₺ civarına düşüyor. Gayet makul seviyelerde. Diğer yandan hazır kayıt dosyası indirin öyle girersiniz ancak oyuna.

İlk önce korsan oyuna destek vermiyoruz. Diğer yandan korsan oyunda bu sorun hem ETS 2 hem de ATS oyunlarında mevcut. Bu iki oyunun korsanın da yeni profil açma sorunu yaşanıyor.

Size tavsiyem oyunu orijinal alın. Zaten 9₺ civarına düşüyor. Gayet makul seviyelerde. Diğer yandan hazır kayıt dosyası indirin öyle girersiniz ancak oyuna.
merhaba benim ki orjinal ama bende yeni profil açamıyorum yardım edermisiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı