Çözüldü ETS 2'de blocking sebebiyle 3 gün ban yemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ocopas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dün ETS 2'de "blocking" sebebiyle 3 gün ban yedim. Bir hata yaptığımı düşünmüyorum ve ekran kaydı da alamıyorum maalesef. Fakat şöyle bir şey yapmış olabilirim: Yolun ortasında durup "ESC" ye basıp menüye geçmiş olabilirim, bu durumda ghost Mod'a geçiyor diye biliyorum ama? Yanlış mı biliyorum? Ben hala yolun ortasında durmaya devam mı ediyorum? Bu yüzden yemiş olabilir miyim?

Çözüm
"ESC" ye basıp menüye geçmiş olabilirim, bu durumda ghost Mod'a geçiyor diye biliyorum ama? Yanlış mı biliyorum? Ben hala yolun ortasında durmaya devam mı ediyorum? Bu yüzden yemiş olabilir miyim?

ESC'ye basınca ghost moda geçmiyor yolun ortasinda durmuş oluyorsun, muhtemelen bundan dolayı ban yedin.
"ESC" ye basıp menüye geçmiş olabilirim, bu durumda ghost Mod'a geçiyor diye biliyorum ama? Yanlış mı biliyorum? Ben hala yolun ortasında durmaya devam mı ediyorum? Bu yüzden yemiş olabilir miyim?

ESC'ye basınca ghost moda geçmiyor yolun ortasinda durmuş oluyorsun, muhtemelen bundan dolayı ban yedin.

Çözüm
Büyük ihtimal o yüzden yedin banı.
Teşekkürler.

Bir de yaptığın harekete göre mi ban atıyorlar yoksa bir ban yedin 3 gün bir ban yedin bir hafta? Sonra daha da uzuyor şeklinde mi?

§2.8 - Yasaklar nasıl verilir?
  • İlk 3 yasaklama personel inisiyatifinde verilir.
  • Dördüncü yasak otuz gündür.
  • 5. ve sonraki yasaklamalarda ceza 90 gündür.

3 gün ban iyi vermişler. Ben 2 hafta yemiştim.

Ban sebebi videosunu link olarak bırakıyorum, bence de iyi vermiş. İnisiyatifliymiş😀

§2.8 - Yasaklar nasıl verilir?
  • İlk 3 yasaklama personel inisiyatifinde verilir.
  • Dördüncü yasak otuz gündür.
  • 5. ve sonraki yasaklamalarda ceza 90 gündür.
Çok sağol.

Ban sebebi videosunu link olarak bırakıyorum, bence de iyi vermiş. İnisiyatifliymiş😀

Çok sağol.
Bazi oyuncular en küçük şeyde bile kayıt alıp rapor edebiliyorlar ama bu sanırsam adminin elinden çekme kayıt.

Yolu tam anlamıyla kapatmışsınız. 3 gün yediğinize şükretmelisin. Bunu kalabalık bir yerde yapsaydınız minimum 1 hafta atardı.

@1.4T MultiAir Evet, admin tarafından izlenmiş ve ban yemiş. Oyundan birisi Tab ekranından report etmiş. Admine video gitmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı