ETS 2'de fazla parayla ne yapilabilir?

Ben biraz hızlı zenginleștim 😁 ondan dolayı 18 TP'yim Almanya'dan İstanbul'a gidiyorum iș yqpmaktan sıkıltım oyle bir TP kasıcsm Volvo'nun 750 modelini alıp modiye edeceğim.

18 levelim

Bankadan 500000 bin kredi çektim sonra kendi çabamla garajı fulleyip 2. garajı aldım sonra liman sayesinde zaman geçirdim ve sonra daha çok garaj açtım.

Tmp nedir

Bankadan 500000 bin kredi çektim sonra kendi çabamla garajı fulleyip 3. garajı aldım sonra liman sayesinde zaman geçirdim ve sonra daha çok garaj açtım.

Tmp nedir?

Truckers MP, diğer oyuncularla Online olarak oynuyorsunuz ve yollarda sürekli farklı olaylar olduğu için zevkli.

ve bütün kredilerimi ödedim

Truckers MP, diğer oyuncularla Online olarak oynuyorsunuz ve zevkli sürekli farklı olaylar olduğu için.

Sağ ol kanka oyunfa konvoylarda 8 kiși maksimum olduğu için girmiyordum bunda maksimum kaç kiși aliniyor.

Truckers MP, diğer oyuncularla Online olarak oynuyorsunuz ve zevkli sürekli farklı olaylar olduğu için.

Ve bütün kredilerimi ödedim.

Sağ ol kanka oyunfa konvoylarda 8 kiși maksimum olduğu için girmiyordum bunda maksimum kaç kiși aliniyor.

Bunda 4000 kişilik serverlar var ve bu saatlerde 3.5k kişi oluyor sunucularda. Bayağı kalabalık yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı