Emin Dmr
Hectopat
Adam boş ya , küçük düşürmeye gelmiş burada laf yapıyor.
Dediğim gibi hocam. Ama keşke bu "boş" lafını demeseydiniz. Sosyal kurallarına aykırı.
Adam boş ya , küçük düşürmeye gelmiş burada laf yapıyor.
Kendimizi sağlama alalım hocamDediğim gibi hocam. Ama keşke bu "boş" lafını demeseydiniz. Sosyal kurallarına aykırı.
Tamamdır hocam, başka bir güne erteleyebiliriz sorun değil.Hocam benim oyun donuyor
Deneme yaptık.
@yus4ff Hocam benim oyun donuyor ne yazık ki ve bilgisayar çok sıcak.
Tıra baktipe bak ya, fukara, saf, kimsesiz gibi
![]()
Hocam bana bu muz Scania'nın tam olarak kodunu sallayabilir misiniz?Tamamdır hocam, başka bir güne erteleyebiliriz sorun değil.
Kaybetmediysem atayım hocam.Hocam bana bu muz Scania'nın tam olarak kodunu sallayabilir misiniz?
Ya kanka ne anlatıyorsun sen ya ? oyunda ki bi tır bu yani gül geç bundan bile demogoji yapıp prime cekiyorsun, sadece tırın hakkında ki görüşlerimi söyledim (oyunda ki tır)Tamamdır hocam. Çok az oynasak bile çok keyifli geçti. İnşallah çok fazla kişiyle beraber oynarız.
Sürdüğünüz 2. tırdı değilmi hocam?
Seni bu sözlerin yüzünden raporlamak zorundayım. Üzgünüm bunları söylediğim için ama belki biraz pişman olursun kendini daha iyi gördüğün için.
Ya kanka ne anlatıyorsun sen ya ? oyunda ki bi tır bu yani gül geç bundan bile demogoji yapıp prime cekiyorsun, sadece tırın hakkında ki görüşlerimi söyledim (oyunda ki tır)
Tamamdır hocam, başka bir güne erteleyebiliriz sorun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.