Emin Dmr
Hectopat
Şuan müsait değilim hocam.
Şuan müsait değilim hocam.
Hocam selam 2 saate eve geçiyorum şehir dışındayım haberleşiriz saygılar sevgiler.
Güzel kaplama hocam.Resimler bana ait değil çünkü ETS 2'yi korsan oynuyordum ve tırım ilk resimde gördüğünüz DAF marka tırdaki kaplamanın 2. tır olan Volvo'ya yapılmış 6x4 versiyonuydu. Merak etmeyin bu anlattıklarım 3-4 sene öncesine dayanıyor; şuan da tabi ki ETS2'nin orijinaline sahibim ama bilgisayar toplamayı bekliyorum. Emin olun toplayınca bu tırın aynısını yaparım![]()
Resimler bana ait değil çünkü ETS 2'yi korsan oynuyordum ve tırım ilk resimde gördüğünüz DAF marka tırdaki kaplamanın 2. tır olan Volvo'ya yapılmış 6x4 versiyonuydu. Merak etmeyin bu anlattıklarım 3-4 sene öncesine dayanıyor; şuan da tabi ki ETS2'nin orijinaline sahibim ama bilgisayar toplamayı bekliyorum. Emin olun toplayınca bu tırın aynısını yaparım![]()
Hocam şuan 11. sınıfım üniversite sınavını kazanmam gerekiyor. Ulan peder illaki pc için ilk 10k'ya mı girmek gerekiyorUmarım en iyi bilgisayarı toplayıp son grafiklerde istediğiniz oyunu oynarsınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.