ETS 2'de tırlarınız nasıl?

000000000074940A.jpg

1.si Bu ilk scania bana ait 2. si bu araç sanki seninmiş gibi paylaşma hakkını kim veriyor sana kardeşim? 3.sü benim aracımın fotoğrafını silebilirmisin?Eki Görüntüle 1934678

İnanmayın kardeşim adam ets 2 discord gruplarının galerilerindeki fotoğrafları alıp paylaşıyor, kendisinide size modçuymuş gibi aksettiriyor ilk kırmızılı scania da oyunda bana ait bir araç olmasına rağmen amacı nedir de sanki kendisi yapmış gibi paylaşıyor anlamış değilim. @yus4ff bana discord ismini verebilirmisin?
Hocam ben oradaki 1-2 tırın başkasına ait olduğunu söylemiştim. Ama zaten sizin dediğiniz 1. fotoğrafı Airlines'den değil, Black Garage'dan aldım. Paylaşmak için atan kişiye ulaşmaya çalıştım ama istekleri kabul etmiyordu. Bu arada fotoğrafları düzenleyemiyorum o yüzden mazur görürseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam birşeyler planladıkta, sadece 3 kişi katılmıştı.
Aslında sadece ikimizdik hocam.

Hocam birşeyler planladıkta, sadece 3 kişi katılmıştı.

Hocam kabul etmemiz gerek, bu tırların bazıları gerçekten @yus4ff hocama ait. Bizzat ben gördüm. Ama diğerlerini bilmiyorum.
Hocam ben belirtmiştim zaten 1-2 tanesinin başkalarına ait olduğunu ama sahibinede ulaşamadığım için direkt atmıştım buraya. Başkasının tırı olduğunu söylemesem direkt suçluydum ama belirttim yani.

Aslında sadece ikimizdik hocam.

Hocam ben belirtmiştim zaten 1-2 tanesinin başkalarına ait olduğunu ama sahibinede ulaşamadığım için direkt atmıştım buraya. Başkasının tırı olduğunu söylemesem direkt suçluydum ama belirttim yani.

Hocam sıkıntı yok. Zaten bazıları size ait. İkinci fotoğraftaki Scania ile hatta biz kaza yaptık.

1694065452227.png

Buradan belli olmuyor ama bu bir Scania.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı