ETS ve ATS için vites yapmak

Tamamdır çok ama çok teşekkür ederim umarım rahatsız etmemişimdir. Aklımda bir şey daha vardı. ProMods kurmak için hangi DLC gerekiyor? Ve 7 taneyi alsam yeterli değil mi? Yani iberia almaya gerek var mı? Şimdiden tekrar teşekkürler.
İberia ile birlikte 7 adet zaten. ProMods için de İberia gerekli. Bu gibi kaliteli modlarda son çıkan DLC'lerdeki objelerden de yararlanılarak modlar geliştirildiği için map DLC'leri de gerekli oluyor modları oynayabilmek için. Mesela Roextended diye bir mod var Romanya ve Türkiye haritasını içeren, dün Discord sunucusunda oylama yaptı mod yapımcıları "modu oynayabilmek içi İberia DLC'si gerekli olsun mu?" diye ve sonuç "evet" çıktı. Çünkü modu oynayanlar da biliyor yeni map DLC'lerindeki şeylerle modlar daha kaliteli ve gerçekçi oluyor.
 
İberia ile birlikte 7 adet zaten. ProMods için de iberia gerekli. Bu gibi kaliteli modlarda son çıkan DLC'lerdeki objelerden de yararlanılarak modlar geliştirildiği için map DLC'leri de gerekli oluyor modları oynayabilmek için. Mesela roextended diye bir mod var Romanya ve Türkiye haritasını içeren, dün Discord sunucusunda oylama yaptı mod yapımcıları "modu oynayabilmek içi iberia DLC'si gerekli olsun mu?" diye ve sonuç "evet" çıktı. Çünkü modu oynayanlar da biliyor yeni map DLC'lerindeki şeylerle modlar daha kaliteli ve gerçekçi oluyor.

Hocam benim bildiğim iberia tek 50 TL gibi bir şeyi ama sizin attığınız map booster toplam 50 TL ve sanki iberia göremedim.
Düzeltme;
Hocam sonradan gördüm iberia ayrı göstermişsiniz ben pakette sandım. Kusura bakmayın. Toplam 90-100 TL gibi bir para ödemem lazım değil mi?
 
Hocam benim bildiğim iberia tek 50 TL gibi bir şeyi ama sizin attığınız map booster toplam 50 TL ve sanki iberia göremedim.
Evet, map boosterda İberia yok. Diğer 6 DLC'yi tek tek almak yerine map booster ile alın daha ucuza geliyor muhtemelen (bende fiyatı yazmıyor hepsi bende olduğu için). Sonra İberia'yı da ayrıca alın.
 

Geri
Yukarı