ETS2 Tır Resimlerinizi Paylaşır Mısınız?

Ben bilerek motoru 460 beygir yaptım sırf yokuşlarda boğulması gerçek tır gibi olması için :D .

JwGH76j.png

jPRNZWE.png

Değişiklik olsun bu da. Deneme videosu aynı zamanda, ShadowPlay performansını merak ediyordum. Arkada çalan müzik, oyunun içindeki online radyo listesinden, Cambridge - Star FM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Şu DLC'yi bende alacağım ama fiyatı biraz tuzlu arkadaşın. :D

Bu arada benim tırı merak edenler için söyleyeyim. Hala aynı vatandaş zira kendisinden memnunum. Ama işçilerin kullandığı Volvo'ları atarım 1 kaç saate umarım.

Ağır yük dorselerini diyorsan arkadaşın kullandığı DLC değil mod sanırım.

Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama sizler bilgilisiniz bu konuda. ETS 2'yi satın aldım Logitech kol ile sıkıntısız oynuyorum. Oyunda ilk başta Volvo'yu seçtim ve ne zaman galeriye gitmeye çalışsam sadece Volvo galerilerini görebiliyorum. Mesela ben Renault almak istedim, nasıl alabilirim?

Kanka onu yerleri gezdikçe göreceksin. Mesela amsterdama yolun düşerse soru işareti olan yerlere git, TIR galerisi çıkıyor zaten. Bu bilgiyi biliyorsun çünkü mesaj 2014'te.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı