EU4 açılıp kapanma sorunu

Merdan123

Centipat
Oyunu daha önce indirip oynadım hiç sorun yoktu sonra bazı problemlerden dolayı PC ime format attım. 32 Bit'den 64 Bit'e yükseldi ama DLL hataları hep başımı ağrıttı. Empire Total war be Total war oyunlarında hep karşıma çıktı. Bunu indirip oynamaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Bir deproces monitor raporunu da aldım işte: MediaFire

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni linki buraya atın, a bir kaç oyunda bu sorunu yaşadığını söylemişssiniz, sebebi korsan kullanmak olabilir. EU4 geçenlerde 6 TL'ye satılıyordu, kaçırmamalıydınız. Empire Total War orijinaline sahibim, hiç bir sorun olmadan oynayabiliyorum. En iyisi orijinal oyun almak.

Yeni linki buraya atın, a bir kaç oyunda bu sorunu yaşadığını söylemişssiniz, sebebi korsan kullanmak olabilir. EU4 geçenlerde 6 TL'ye satılıyordu, kaçırmamalıydınız. Empire Total War orijinaline sahibim, hiç bir sorun olmadan oynayabiliyorum. En iyisi orijinal oyun almak.
6 tl mi nerden aldığını söylersen ala bilir steam dan mı acaba ?

Maalesef kampanya bitmiş bulunmakta. Humble Bundle üzerinden satın alıyorsun, Steama ekleyebiliyordun. Böyle güzel indirimlerden, ücretsiz oyun haberlerinden haberdar olmak istiyorsan. Sosyali takip etmelisin. :)
Tüh be.Oyun kartımda 10 tl kalmıştı bunu alacaktım herneyse yaz tatilini bekliyip o ara steam indirimlerinden yararlanacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı