EU4 Castile Protestan Olmak

mehmetfth42

Femtopat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nasıl protestan olunuyor? Videolardan izledima ama tam anlamadım. Bir de Declare Statue in Restraint of Appaels diye bir şey o ne işe yarıyor?
 
Protestan olmak için protestanlığın ülkende yayılması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam ülkenin %50'si protestan olmak zorunda. Protestanlık yeteri kadar yayıldığında sol üstten bayrağa tıklayıp "din" sekmesindeki sol üstte haç benzeri bir şey var. Ona tıklayıp protestan oluyorsun.
 
Protestan olmak için protestanlığın ülkende yayılması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam ülkenin %50'si protestan olmak zorunda. Protestanlık yeteri kadar yayıldığında sol üstten bayrağa tıklayıp "din" sekmesindeki sol üstte haç benzeri bir şey var. Ona tıklayıp protestan ol
Ülkeye protestanlığı nasıl yaycam?
 
Senin yapabileceğin bir şey yok. Bekleyeceksin. Ya da protestan toprakları fethet. Ancak bu Avrupa'da o kadar da mümkün değil. İki şehir alınca hemen koalisyon kuruyorlar.
Koalisyon işini az buçuk çözdüm önce fransayı yanına al ingiltereyi ye daha sonra burgunfy ile fransayı daha sonra avusturya ile burgundy yi koalisyon gğçlğ mğttefiklerin varsa hiç bir zaman sorun olmuyor
 
Koalisyon savaşını atlatsan bile sonraki aşamalar gerçekten zorluyor. Büyük ihtimalle borç içinde yüzeceksin, ki bu da Castill için felaket olur. Para yoksa koloni de yok.
 

Geri
Yukarı