Çözüldü EU4 multiplayer'da herhangi bir lobiyi göremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Joseph16

Centipat
Gördüğünüz gibi bu hatanın çözümünü bilen var mı? Bugün oldu normalde herhangi bir sorunum yoktu. Paradox Launcher'dan oyunu açmaya çalışınca "oyun başlatılamadı" hatasını alıyorum. Oyun dosyalarının içindeki exe dosyasından giriyorum. Single Player olarak bir sorunum yok fakat multiplayer lobilerini göremiyorum. 4

1od04eu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
EU4'ün multisi stabil değil. Bu yüzden bazen böyle hatalar olabilir. Paradax Launcher'dan girmeniz lazım ama multi oynamak için.

Paradox Launcher'dan oyunu açamıyorum ki, "oyun başlatılamadı" hatası alıyorum. İngilizcesi " launching the Game failed".
Tamamdır sorun çözüldü. Steam'ı yönetici olarak çalıştırıp, oyunu kendi sayfasından oyna butonuna basarak çalıştırınca açıldı.
Gördüğünüz gibi bu hatanın çözümünü bilen var mı? Bugün oldu normalde herhangi bir sorunum yoktu. Paradox Launcher'dan oyunu açmaya çalışınca "oyun başlatılamadı" hatasını alıyorum. Oyun dosyalarının içindeki exe dosyasından giriyorum. Single Player olarak bir sorunum yok fakat multiplayer lobilerini göremiyorum. 4

1od04eu.png
Eu4 ün multisi stabil değil. Bu yüzden bazen böyle hatalar olabilir. Paradax launcher dan girmeniz lazım ama multi oynamak için.

EU4'ün multisi stabil değil. Bu yüzden bazen böyle hatalar olabilir. Paradax Launcher'dan girmeniz lazım ama multi oynamak için.

Paradox Launcher'dan oyunu açamıyorum ki, "oyun başlatılamadı" hatası alıyorum. İngilizcesi " launching the Game failed".
Tamamdır sorun çözüldü. Steam'ı yönetici olarak çalıştırıp, oyunu kendi sayfasından oyna butonuna basarak çalıştırınca açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı