Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 20 Mart 2022 #1 Selam. EU4-dü dün aldım ve hangi sunicuya girirsem gireyim benden şifre istiyor. Şifresiz sunucuya bile girdiğim zaman şifre istiyor. Neden öyle? Dosya Ekleri 1CEF2604-6456-4905-8D35-AE1A659CE8A8.jpeg 345,6 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
Selam. EU4-dü dün aldım ve hangi sunicuya girirsem gireyim benden şifre istiyor. Şifresiz sunucuya bile girdiğim zaman şifre istiyor. Neden öyle?
Çözüm Zaur Ali 23 Mart 2022 YArifK dedi: ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık çözdüm. Servere girince şifre yeri geliyordu, eğer serverde şifre varsa yazıyorduk, yoksa yazmadan devam ediyormusuz.
YArifK dedi: ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık çözdüm. Servere girince şifre yeri geliyordu, eğer serverde şifre varsa yazıyorduk, yoksa yazmadan devam ediyormusuz.
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Zaur Ali dedi: Selam. EU4-dü dün aldım ve hangi sunicuya girirsem gireyim benden şifre istiyor. Şifresiz sunucuya bile girdiğim zaman şifre istiyor. Neden öyle? Genişletmek için tıkla... ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor. Artı 0 Eksi
Zaur Ali dedi: Selam. EU4-dü dün aldım ve hangi sunicuya girirsem gireyim benden şifre istiyor. Şifresiz sunucuya bile girdiğim zaman şifre istiyor. Neden öyle? Genişletmek için tıkla... ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor.
KS KS Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 23 Mart 2022 #3 YArifK dedi: ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık çözdüm. Servere girince şifre yeri geliyordu, eğer serverde şifre varsa yazıyorduk, yoksa yazmadan devam ediyormusuz. Artı 0 Eksi Çözüm
YArifK dedi: ID'ye bağlan mı yaptınız? Eğer oyle yaptıysanız onun amacı arkadaşlarınızla aynı odaya girmek için kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artık çözdüm. Servere girince şifre yeri geliyordu, eğer serverde şifre varsa yazıyorduk, yoksa yazmadan devam ediyormusuz.