EU4 Osmanlı nasıl başlamalı?

Mylne

Hectopat
EU4 Osmanlı'yı alıyorum 1444 yılında. Bizansa savaş sebebi oluşturamıyorum bizansa saldırdığım zaman müttefik olmamasına rağmen venedik geliyor derken kaybediyorum, ne yapmalıyım?

Bizans'a savas sebebini kendin olusturmana gerek yok gorev agacini takip et ya yeniceri alinca ya da ordu kapasitesini fulleyince sana bizans icin savas sebebi veriyor zaten uzerine bir de 3 topcu birligi ekliyor. Normal sartlarda bunu kisa surede yaparsan bizansin ciddi bir muttefigi olmuyor ama venedik gelse dahi yenersin oyundaki en guclu devlet ilk etapta Osmanli. Venedik geliyorsa birebir catismaya girme 2-3 kalesini dusur beyaz baris atacaktir sonra bizansa yogunlasirsin.

Bizans'a savas sebebini kendin olusturmana gerek yok gorev agacini takip et ya yeniceri alinca ya da ordu kapasitesini fulleyince sana Bizans icin savas sebebi veriyor zaten uzerine bir de 3 topcu birligi ekliyor. Normal sartlarda bunu kisa sürede yaparsan Bizans'in ciddi bir muttefigi olmuyor ama venedik gelse dahi yenersin oyundaki en guclu devlet ilk etapta Osmanlı. Venedik geliyorsa birebir catismaya girme 2-3 kalesini dusur beyaz baris atacaktir sonra bizansa yogunlasirsin.

Yeniçeri DLC'lerle mi geliyor bende yok da?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı