Ev anahtarını kaybettim

GfeXx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben okula gittim anahtarı da cebime koymuştum herhalde okulda bir yerde düşmüş ve kayboldu ama evim okula uzak.
Herhangi bir sorun çıkar mı sizce? Kilidi değiştir diyeceksiniz ama benim evimi bulup nasıl girecek ki? Ne yapabilirim sorun çıkar mı? Yedek anahtar bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben okula gittim anahtarı da cebime koymuştum herhalde okulda bir yerde düşmüş ve kayboldu ama evim okula uzak.
Herhangi bir sorun çıkar mı sizce? Kilidi değiştir diyeceksiniz ama benim evimi bulup nasıl girecek ki? Ne yapabilirim sorun çıkar mı? Yedek anahtar bu arada.

Dostum bence gerek yok. Anahtarını alıp bütün evlerin kapılarını deneyecek değiller diye düşünüyorum. Zaten evin ile okul arasin da mesafe varmış. Gerek yok diye düşünüyorum. Tabii en iyisini siz bilirsiniz. Ailenizin ne düşündüğü de önemli.

Gerek yok. Zaten evinize girmeye o kadar çok istekliyse girer. Anahtara gerek yok.

Bütün kapıları tek tek deneyen adamdan her şeyi beklerim hacı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı