Yorumun bir tanesinde Wi-Fi olarak kullanım olmadığını söyledi. Diğer cihazlardan bağlanamayacak mıyım İnternet'e?
Trendyol yorumlarında gördüm.Bağlanabilirsin kim söylüyor onu.
Trendyol yorumlarında gördüm.
Büyük ihtimal yanlış bir şey yaptı. Bu ürün tek kişilik değil mi? Birini modeme diğerini kullanacağın bilgisayara takıyorsun doğru mu anladım? Eğer öyle arkadaşım nasıl yararlanacak bundan?Eline klavye alan yorum yapıyor.
Büyük ihtimal yanlış bir şey yaptı. Bu ürün tek kişilik değil mi? Birini modeme diğerini kullanacağın bilgisayara takıyorsun doğru mu anladım? Eğer öyle arkadaşım nasıl yararlanacak bundan?
Ancak birini modeme diğerini kullanacağımız bilgisayara takmıyor muyuz? Ev arkadaşım ve ben aynı hızı kesintisiz almak için.Önerdiğimde iki tane var zaten.
3'lü set alırsanız birini modeme diğer ikisini de başka prizlere(Oradan da ethernet kablosu ile bilgisayarlarınıza)takabilirsiniz. Powerline'ların çoğunda Wi-Fi repeater özelliği yoktur bu arada eğer böyle bir düşünceniz varsa.Ancak birini modeme diğerini kullanacağımız bilgisayara takmıyor muyuz? Ev arkadaşım ve ben aynı hızı kesintisiz almak için.
Wi-Fi kullanan diğer cihazlar doğrudan modeme bağlanacak, powerline kullanmayacak.Diğer cihazlardan bağlanamayacak mıyım internete?
Teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.3'lü set alırsanız birini modeme diğer ikisini de başka prizlere(Oradan da ethernet kablosu ile bilgisayarlarınıza)takabilirsiniz. Powerline'ların çoğunda Wi-Fi repeater özelliği yoktur bu arada eğer böyle bir düşünceniz varsa.
Wi-Fi kullanan diğer cihazlar doğrudan modeme bağlanacak, powerline kullanmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.