Ev Arkadaşıyla İnternet'i Kayıpsız Paylaşmak

Yorumun bir tanesinde Wifi olarak kullanım olmadığını söyledi. Diğer cihazlardan bağlanamayacak mıyım internete?

Büyük ihtimal yanlış bir şey yaptı. Bu ürün tek kişilik değil mi? Birini modeme diğerini kullanacağın bilgisayara takıyorsun doğru mu anladım? Eğer öyle arkadaşım nasıl yararlanacak bundan?

Aynen öyle. 2 girişli alabilirsiniz(2 girişide kullanınca hız değişir mi bilmiyorum)farklı odalarda oynayacaksanız 2 tane almanız daha iyi olur. Ürünü kullanmış olanlar daha iyi bilir. @Kerem00.

Ancak birini modeme diğerini kullanacağımız bilgisayara takmıyor muyuz? Ev arkadaşım ve ben aynı hızı kesintisiz almak için.
3'lü set alırsanız birini modeme diğer ikisini de başka prizlere(Oradan da ethernet kablosu ile bilgisayarlarınıza)takabilirsiniz. Powerline'ların çoğunda Wi-Fi repeater özelliği yoktur bu arada eğer böyle bir düşünceniz varsa.
Diğer cihazlardan bağlanamayacak mıyım internete?
Wi-Fi kullanan diğer cihazlar doğrudan modeme bağlanacak, powerline kullanmayacak.

3'lü set alırsanız birini modeme diğer ikisini de başka prizlere(Oradan da ethernet kablosu ile bilgisayarlarınıza)takabilirsiniz. Powerline'ların çoğunda Wi-Fi repeater özelliği yoktur bu arada eğer böyle bir düşünceniz varsa.

Wi-Fi kullanan diğer cihazlar doğrudan modeme bağlanacak, powerline kullanmayacak.
Teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı