Ev Dershanem iyi midir?

Açık lisenin sınavlarından pek sıkıntım yok açıkçası matematikten de muaf oldugum icin bir tek zor olan edebiyat var ama bu dediklerini bir denemeye çalışıcam 7 ay az bir süre değil derece olmasa bile güzel sonuçlar çıkaralibilir sonuçta
Hocam edebiyat bence en basitlerinden. Kitabı okuyup altını çizdiğim yerleri postite yazıp ünite sonuna yapıştırıp 100 almıştım.
 
Ev dershanem kullanarak sınava hazırlanmış biriyim. Gayet güzel bir sistemdi. Yukarıda arkadaşların dediği gibi evden kendi düzenini kurmak da bir seçenek anlatım tarzına göre bunu belirlemek en mantıklısı. Kitap video koçluk deneme vs. her şey bir arada olduğu için bu sistemin beni toparlaması işime yaramıştı. Soruları da ÖSYM'ye çok yakın. Ben YKS 2022 sınavına hazırlanırken almıştım şu an kuzenime almışlar onda gördüğüm kadarıyla kitapları değişmiş her sene gittikçe daha iyiye gider geri bildirimlere göre. Evde ders çalışma sisteminde bu arada sistematiği iyi kurmazsan zorlanırsın o rutine alıştırman gerek iyice kendini
 
Vaktinde bir süre kullanmıştım.
1)Öğretmenler: 🧑‍🏫
Youtube da gerçekten çok daha iyi alternatifleri var, üstelik ücretsiz.
2)Kitaplar: 📚
Dizaynı hoş, içeriği yeterli, konsepti güzel ama bu kitaplardansa üç dört beş gibi tam kıvamında, sınav ayarında ve oldukça kaliteli kitapları çözmek daha mantıklı.
3)Ders planı: 🗓️
Yine kendiniz 2 gününüzü ayırıp hangi hafta hangi konulara çalışacağınızı belirleyebilir veya Youtube'daki öğretmenlerin kamplarına katılıp planınızı kamplara göre şekillendirebilirsiniz. Eminim daha verimli olacak.
4)Meslek seti: 🩺🗿
150 liralık stetoskop, 100 liralık önlük veya 120 liralık figür sizi gerçekten motive ediyorsa alın bir tane dursun masanızın üstünde.
5)Koçluk: 🎭
Evet tek kalmak bunaltıcı. Evet insan tek başına yolunu şaşırabiliyor veya hiç yol çizemiyor. Ve evet yol gösteren olmadan sınava çalışmak tam anlamıyla ıstırap. Maalesef bunların çözümü kendisini ''Sınav Koçu'' diye pazarlayanlarda değil. Tek yapmanız gereken kazanmayı yeterince istemek.

Özetle: Tavsiye Etmiyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı