Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Vodafone'e net kullanmaktayım 24 Mbps fiber limitsiz hizmetim Temmuz'da bitiyor taahhütsüz limitsiz hangi firmalar var önerebilir misiniz ekonomik 100-200 arası olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Türkcell´in şu anda kampanyası var 500MBPS fiber internet 200₺, 1000MBPS fiber internet ise 250₺. Bakmanızı tavsiye ederim tek sıkıntı ise Türkcell alt yapısı gerekiyor diye biliyorum.
Turkcell'de TV+ ve Fiber Daha Yüksek Hız Kampanyasını kullanıyorum. 225TL'ye TV dahil 500/20Mbps internet kullanıyorum. Turkcell altyapısı varsa geçebilirsiniz.
Evimde turkcell superonline kutusu var bina girişinde limitsiz ve taahhütsüz için turkcel mi diğer operatörler mi daha uygun turkcellde taahhütsüz yok sanırım
@jdsezer
O zaman Turkcell'in yeni duyurduğu kampanyasına bakabilirsiniz. Bu pakete çok kişi geçti hep görüyorum. 500 Mbps download 20 Mbps upload 199 TL. Taahhütlü var ama 12 ay sadece.