Fiber altyapı olan ev için internet sağlayıcı önerisi

Comnet'ten 3 aylık peşin ödemeli paket aldığımda 3 ayın sonunda istediğim gibi kullanımı bırakabilecek miyim?
Comnet'te taahhüt yok. İsterseniz ilk 14 gün içinde de çıkabilirsiniz para iadesi alarak. 14 günün sonrasında para iadesi alamayarak yine çıkış yapabilirsiniz.
3 aylık paketiniz bittikten sonra ekstra ücret ödemeden cayma bedeli cart curt olmadan çıkabilirsiniz.

Comnet'te taahhüt yok. İsterseniz ilk 14 gün içinde de çıkabilirsiniz para iadesi alarak. 14 günün sonrasında para iadesi alamayarak yine çıkış yapabilirsiniz.
3 aylık paketiniz bittikten sonra ekstra ücret ödemeden cayma bedeli cart curt olmadan çıkabilirsiniz.
Evde şu an, modem vb hiçbir şey yok. Onlar için nasıl ücretlendirme yapılıyor peki ?

Evde şu an, modem vb hiçbir şey yok. Onlar için nasıl ücretlendirme yapılıyor peki ?
Modemi ya kendiniz temin ediyorsunuz ya da onlardan alıyorsunuz. Modem parasını peşin alıyorlar. Keenetic OMNI DSL 700 TL. Tabi modem tamamen size ait oluyor. Fakat modemi illa onlardan almanıza gerek yok. Farklı siteden de alabilirsiniz.
Ucuz bir öneri isterseniz 750 TL'ye Hepsiburada üzerinden TP-Link VC220-G3u modelini alabilirsiniz.
Comnet'te sadece Keenetic modemler var. Onlarla anlaşmalılar galiba. Fakat önermem. Çünkü en ucuz Keenetic modemde 5 GHz desteği yok.
Aşağıda linkini bıraktığım modemi kullanıyorum memnunum. 5 GHz desteği de var.

Türk Telekom yazdığına bakmayın. Her İSS'de kullanılabilir.

Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port Fiber Vdsl/adsl Modem Router Fiyatı - Trendyol

Bunu önerir misin?
1672956883729.png

@Mimar20 Extra DSL güzeldir de pahalıdır diye söylemedim. Şimdiye kadar okuduğum modem kullanıcı yorumları şu şekilde: "Pahalısına gerek yok. Hepsi aşağı yukarı kullanıcıyı tatmin ediyor."

1672957254638.png

Comnet'in kendisi de 1200'e satıyor. Eğer tercihiniz Keenetic'ten olursa bari modemi de onlardan alın. Sıkıntı yaşamayın sonra.

Hocam bir şey soracağım telefonunuz NFC destekliyor mu?

@Mimar20 Extra DSL güzeldir de pahalıdır diye söylemedim. Şimdiye kadar okuduğum modem kullanıcı yorumları şu şekilde: "Pahalısına gerek yok. Hepsi aşağı yukarı kullanıcıyı tatmin ediyor."

Eki Görüntüle 1624162

Comnet'in kendisi de 1200'e satıyor. Eğer tercihiniz Keenetic'ten olursa bari modemi de onlardan alın. Sıkıntı yaşamayın sonra.

Hocam bir şey soracağım telefonunuz NFC destekliyor mu?
Evet evet destekliyor, pahalı olmasın o zaman. Trendyoldakini alacağım.

Evet evet destekliyor, pahalı olmasın o zaman. Trendyoldakini alacağım.
Hocam yalnız bir konuda bilgim yok. VDSL modemler fiber altyapıda kullanılabiliyor mu diye bilmiyorum. Onu sormak gerek. Fiber işlerini hiç bilmiyorum.
Diğer bir konu; telefonunuz NFC destekliyorsa başvuruyu telefondan yapın. Evrak işleri ile uğraşmanıza gerek yok. Normalde 7 sayfa çıktı alıp imzalayıp fotoğraf gönderip ardından kargolamak gerekiyordu. Ama NFC destekli mobil cihazınız varsa direkt şimdi bile başvuru yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Comnet mobil uygulamayı indirip yeni çipli kimlik kartınızı kamerayla taratıp ardından NFC taraması yapmak. Sonrası belli zaten adres, paket seçimi vesaire.

Hocam modem almanıza gerek yok. Telekom fiber modem veriyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı