Fiber altyapı olan ev için internet sağlayıcı önerisi

Hocam yalnız bir konuda bilgim yok. VDSL modemler fiber altyapıda kullanılabiliyor mu diye bilmiyorum. Onu sormak gerek. Fiber işlerini hiç bilmiyorum.
Diğer bir konu; telefonunuz NFC destekliyorsa başvuruyu telefondan yapın. Evrak işleri ile uğraşmanıza gerek yok. Normalde 7 sayfa çıktı alıp imzalayıp fotoğraf gönderip ardından kargolamak gerekiyordu. Ama NFC destekli mobil cihazınız varsa direkt şimdi bile başvuru yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Comnet mobil uygulamayı indirip yeni çipli kimlik kartınızı kamerayla taratıp ardından NFC taraması yapmak. Sonrası belli zaten adres, paket seçimi vesaire.

Hocam modem almanıza gerek yok. Telekom fiber modem veriyormuş.
Tamamdır çok iyi oldu bu bilgiler kodunu yazmışsın bir yerde ama güncel midir sen tekrar at bana kaydolayım o kodla.

Şimdi baktım da modem istemiyorum diye bir seçenek var başka bir seçenek yok eğer modem olsaydı 500Mbps 3 aylık peşin ödeyecektim. Türk Telekom’a da bakayım dedim o da değişik anlamadım. 2 GB Wifi derken? Zaten sınırsız değil mi hiçbir şey anlamadım bundan.
1358C699-1274-4DC2-BF07-5D2263552C99.png

Son düzenleme:
Tamamdır, yorumlarına biraz bakayım sonra senden kodu isterim.

TurkNet için fiyat ortalama ne kadara geliyor?

1000 MB'i alıyorsan ve mahallende varsa 100 lira olur. Diğer paketlerine de sen bak bu arada TurkNet'ten mahallende fiber internet olup olmadığını test edebilirsin.

Valla 280 TL 'ye Türk telekom bağlattım 100 Mbps.
Hocam COMNET gelmedi sanırım size. 1308 liraya 12+1 paket yaptırabiliyordunuz. Bunu aylığa vurduğumuzda aylık 100 TL yapar. Neyse taahhüdü yaptırmışsınız artık. 280 TL'ye aylık olarak COMNET'ten 500 Mbps hizmet alabiliyordunuz.

Hocam Comnet gelmedi sanırım size. 1308 liraya 12+1 paket yaptırabiliyordunuz. Bunu aylığa vurduğumuzda aylık 100 TL yapar. Neyse taahhüdü yaptırmışsınız artık. 280 TL'ye aylık olarak Comnet'ten 500 Mbps hizmet alabiliyordunuz.

Türk Telekom'u iptal ettirmek zorunda kaldık. Comnet'in yorumları sorun yaşayan insanlara pek de yardımcı olmadıklarını gösteriyor o yüzden onu bağlatmak istemiyorum.

Türk Telekom'u iptal ettirmek zorunda kaldık. Comnet'in yorumları sorun yaşayan insanlara pek de yardımcı olmadıklarını gösteriyor o yüzden onu bağlatmak istemiyorum.
COMNET'in olayı şu: altyapı iyiyse iyi kötüyse kötü. Yani kötü bir altyapıya sahip bir insan sorun yaşayacaktır. İlla yaşayacak diye bir şey yok. Fakat yüksek bir ihtimal söz konusu. Fakat sizin altyapı 1 Gbps destekliyor. Sorun yaşama ihtimaliniz düşük.
Siz bilirsiniz. Ben sadece kendimce uygun gördüğüm paketlerden bahsettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı