Ev interneti önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar, Superonline belasından kurtuluyoruz bu ayın 19'unda. Sizlerden 100 TL'ye kadar internet önerisi istiyorum. Bilindik markalar olması çok iyi olur. Netspped, TurkNet gibi değil daha oturaklı markalar olsa iyi olur, ailem böyle istiyor en azından. TTNET, Kablonet, Türk Telekom ve Vodafone'dan olabilir, daha da aklıma gelmiyor. İyi forumlar.
Ev interneti olacak arkadaşlar :D

Selamlar, Superonline belasından kurtuluyoruz bu ayın 19'unda. Sizlerden 100 TL'ye kadar internet önerisi istiyorum. Bilindik markalar olması çok iyi olur. Netspped, TurkNet gibi değil daha oturaklı markalar olsa iyi olur, ailem böyle istiyor en azından. TTNET, Kablonet, Türk Telekom ve Vodafone'dan olabilir, daha da aklıma gelmiyor. İyi forumlar.

TTNET Türk Telekom işte.
Turkcell derim ben diğerleri çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak ben Türk Telekom kullanıyorum şu anlık hızından memnunum ama hizmet çöp resmen insan yerine koymuyorlar seni 2 gün sonra gelcez deyip 2 hafta sonra geldikleri bile oldu bizim altta bakkalcı var onlar atlantis.net i bayağı öneriyorlar ama tam bilmiyorum onlar bayağı memnunlar ki şu anda en kaliteli hizmet ve en iyi hız Turkcell dedir yani modemde sıkıntı olursa Türk Telekom uğraştırır Turkcell ise gelir gerekli ise ücret almadan yeni modem kurup giderler.

İyi akşamlar, ben yaklaşık 7-8 yıldır kablonet kullanıyorum gayet memnunum. Şu an 100 mbps download, 5 mbps upload hız alıyorum. Upload hızıyla pek işim olmadığı için benim için gayet iyi bir paket. Oyunlarda normal, iyi pingler alıyorum. Kesinti neredeyse hiç olmuyor çok nadiren belki 3 4 ayda bir oluyor. (eğer altyapı yeni geldiyse sık kesintiler olabiliyor haberin olsun altyapının ne zaman geldiğini öğrenmeni öneririm. Biz taşındığımızda altyapı yeni gelmişti bizim binaya ve 3 4 ay sürekli kesintiler oldu daha sonra düzeldi). Diğer markaları çok bilmiyorum açıkçası. Bir arkadaşım millenicom kullanıyor o da gayet memnun bu iki markaya bakıp araştırabilirsin :)

Hocam ikna ederseniz TürkNet.TürkTelekom;Hızı kötü,Müşteri hizmetleri berbat,yüksek ping.Türkcell;İnterneti çöp ve pahalı.Kablonet;İnternet hızı ve pingi iyi.(Alınabilir)
Altyapına göre değişir bunlar Erzurumda ki komşularımın deneyimleri.
Herkesin tahhaütü de bu ay bitiyor ben ve sosyalde bir çok konu açıldı.

Son düzenleme:
Hocam ikna ederseniz TurkNet. Türk Telekom; hızı kötü, müşteri hizmetleri berbat, yüksek ping. Turkcell; interneti çöp ve pahalı. Kablonet; internet hızı ve pingi iyi.(alınabilir)
Altyapına göre değişir bunlar Erzurum'daki komşularımın deneyimleri.

Hocam turkcellede internet çöp demezsin şu an Kablonet piyasada yokken en iyi internet sağlayıcısıydı Türkiye'de. Bende konuya şunu atayım 85TL'ye Vodafone evde fiber internet paketi kullanıyorum 50Mbps paket içeriği aldığım anlık değerler.
Screenshot_2021-08-10-01-15-58-135_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Hehehe yazıyı okuyorum baştan aşağı komedi. Oturaklı marka diyor Vodafone yazıyor. Kardeş Vodafone kazıyor daha yeni ne zaman oturaklı marka oldu. Kablo net kutusu var mi da kullanacaksın? Türk Telekom hepsinin kaynağı. Kendi hattını çeken Turkcell var. Beğenmediğin NetSpeed insanlara ucuz ve şirketin boyutuna göre kaliteli hizmeti veriyor. Cidden bu yazıyı yazarken ne kullanıyorsunuz.
Beğenmediğin netspeed. 35mbit
IMG_20210810_012746.jpg

IMG_20210806_223659.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı