Ev interneti önerisi

Hocam türktelokom kullanıyoruz yani iyi ama hizmet çok kötü alt katımız amcamın evine modem yapılırken babam çalışanlardan birini dövecekti
Kablo siyah kalın kablolar değil direk normal evdeki gri kablodandı babamdda dediki o gri kabloyu diğer kabloların altına koy o kablo cok basit yırtılır sonra adam yok işime karışma yok çık sen. Yap dedi babamda çıkıp kabloyu alta alıp eve çekti direk hem zaten o gri kablo ile dışarddan çekilmiyo diye biliyorum öyle değilmi

Hocam turkcellede internet çöp demezsin şu an Kablonet piyasada yokken en iyi internet sağlayıcısıydı Türkiye'de. Bende konuya şunu atayım 85TL'ye Vodafone evde fiber internet paketi kullanıyorum 50Mbps paket içeriği aldığım anlık değerler.
Eki Görüntüle 1133252
Hocam altyapıyla da ilgili olduğu için bir şey diyemeyeceği ama şu an türkcell en mantıksızı geliyor.Tahhaüt var bir de.İnternet istediğin hızı vermezse al başına belayı.En azından Türknet tahhaüt olmadığı için istediği zamanda iptal edebiliyorsun.Eğer kötü gelirse de Kablonet'e falan geçsin bence en mantıklsı bu @Vio

Hehehe yazıyı okuyorum baştan aşağı komedi. Oturaklı marka diyor Vodafone yazıyor. Kardeş Vodafone kazıyor daha yeni ne zaman oturaklı marka oldu. Kablo net kutusu var mi da kullanacaksın? Türk Telekom hepsinin kaynağı. Kendi hattını çeken Turkcell var. Beğenmediğin NetSpeed insanlara ucuz ve şirketin boyutuna göre kaliteli hizmeti veriyor. Cidden bu yazıyı yazarken ne kullanıyorsunuz.

Hocam Vodafone oturaksız operatörmü diyorsunuz bir internette araştırın istersen şu an kendi alt yapısını çeken Türk Telekom Vodafone Turkcell var çoğunlukla sıralama böyle gidiyor. Arkadaşın NetSpeed'i tercih etmeme nedeni aile yazdığıda belli. Ailesinin tercih etmeme nedeni büyük ihtimalle de bir sorun olduğunda ulaşacak karşılarında birileri olmaması.

Selamlar, Superonline belasından kurtuluyoruz bu ayın 19'unda. Sizlerden 100 TL'ye kadar internet önerisi istiyorum. Bilindik markalar olması çok iyi olur. Netspped, TurkNet gibi değil daha oturaklı markalar olsa iyi olur, ailem böyle istiyor en azından. TTNET, Kablonet, Türk Telekom ve Vodafone'dan olabilir, daha da aklıma gelmiyor. İyi forumlar.
Ev interneti olacak arkadaşlar :D
Kablonet kullanan tanıdıklarım var. Gayet memnun hepsi. Fiber altyapınız var ise uygun fiyata güzel hızlar alabiliyorsunuz.

Hocam Vodafone oturaksız operatörmü diyorsunuz bir internette araştırın istersen şu an kendi alt yapısını çeken Türk Telekom Vodafone Turkcell var çoğunlukla sıralama böyle gidiyor. Arkadaşın NetSpeed'i tercih etmeme nedeni aile yazdığıda belli. Ailesinin tercih etmeme nedeni büyük ihtimalle de bir sorun olduğunda ulaşacak karşılarında birileri olmaması.

Siz hiç Vodafone'un koptuğunda tüm altyapısının 1hafta gelmediğini duymadınız galiba. Gelin Tekirdağ çerkezköy e Vodafone'un kendi çektiği hattı kullananları bir dinleyin bakalım görün oturaklı operatöru.
Telekom kullanıp sorun yaşayan Telekom'dan hizmet veren her firmada sorun yaşar. Telekom sorunsuz NetSpeed'te sorunsuz ben de sorun yok mesela.
Biz nasıl ulaşıyoruz netspeed e .. siz turknet in bot sistemiyle karışıyortirdiniz galiba.

0850 800 5 800 Ulaşır hocam?

Ne altyapıları var?
Altyapı tipi nedir?
Bakır altyapılar mevcut ise maksimum alınabilecek hız değerleri nelerdir?
Bunlar önemli sorular. Cevaplanmamış sanırsam ya da ben göremedim.

Anlayın işte nasıl bir konu açma mantığı var. Oturaklı firma arıyor ne altyapının türü belli ne mevcutta kaç hız aldığı belli ancak firmalari küçük görmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı