Ev interneti önerisi

Siz hiç Vodafone'un koptuğunda tüm altyapısının 1hafta gelmediğini duymadınız galiba. Gelin Tekirdağ çerkezköy e Vodafone'un kendi çektiği hattı kullananları bir dinleyin bakalım görün oturaklı operatöru.
Telekom kullanıp sorun yaşayan Telekom'dan hizmet veren her firmada sorun yaşar. Telekom sorunsuz NetSpeed'te sorunsuz ben de sorun yok mesela.

Hocam çekmiyorsa neden zaten Vodafone kullanılsın benim 11 yıldır hattım Vodafone'de bu yılda internetini tercih ettim memnun olduğum için 50Mbps pakette 40download 20upload alıyorum varsa 85TL'ye bu değerleri veren ismini verin ona geçelim

Hocam çekmiyorsa neden zaten Vodafone kullanılsın benim 11 yıldır hattım Vodafone'de bu yılda internetini tercih ettim memnun olduğum için 50Mbps pakette 40download 20upload alıyorum varsa 85TL'ye bu değerleri veren ismini verin ona geçelim.

Bende bulunduğum yerde kimse mumnun değil diyorum. Gelin Vodafone'nu benim yaşadım yerde övün de bakalım neler diyorlar size.
Hocam türktelokom kullanıyoruz yani iyi ama hizmet çok kötü alt katımız amcamın evine modem yapılırken babam çalışanlardan birini dövecekti.
Kablo siyah kalın kablolar değil direk normal evdeki gri kablodandı babamdda dediki o gri kabloyu diğer kabloların altına koy o kablo cok basit yırtılır sonra adam yok işime karışma yok çık sen. Yap dedi babamda çıkıp kabloyu alta alıp eve çekti direk hem zaten o gri kablo ile dışarddan çekilmiyor diye biliyorum öyle değil mi?

Evin altında yeşil ufak kutu var oraya kadar siyah kalın geliyor. Kutudan eve iki telli gri telefon kablosunu eve kadar ben çektim yaklaşık 30 metre ve 10 yıldır aynı kablo. Direkten telefon kablosu ile getirilmez ancak bina yakınlarında bir ufak kutu olmalı.
TTNET Türk Telekom işte.
Turkcell derim ben diğerleri çöp.

Marka fanatiği yapacaksıniz bana göre de NetSpeed tek geçerim gerisi çöp hadi bakalım.

Son düzenleme:
Alt yapım fiber fiber yoksa ADSL.
Hehehe yazıyı okuyorum baştan aşağı komedi. Oturaklı marka diyor Vodafone yazıyor. Kardeş Vodafone kazıyor daha yeni ne zaman oturaklı marka oldu. Kablo net kutusu var mi da kullanacaksın? Türk Telekom hepsinin kaynağı. Kendi hattını çeken Turkcell var. Beğenmediğin NetSpeed insanlara ucuz ve şirketin boyutuna göre kaliteli hizmeti veriyor. Cidden bu yazıyı yazarken ne kullanıyorsunuz.
Beğenmediğin NetSpeed. 35Mbit.
Eki Görüntüle 1133255
Eki Görüntüle 1133256

Cocoain kullanıyorum kardeşim.
Kablonet uydu + 100 Mbps hız gerçekten 119 TL mi? Bedava fiyat.

Son düzenleme:
Hocam ikna ederseniz TürkNet.TürkTelekom;Hızı kötü,Müşteri hizmetleri berbat,yüksek ping.Türkcell;İnterneti çöp ve pahalı.Kablonet;İnternet hızı ve pingi iyi.
Türkcell çöp derken. 5 yıldır kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım. Genelde cs oynarım pingim 50 den yukarı çıktığını hatırlamıyorum.

Kablonet 100Mbps + TV hizmetine aylık 90 TL veriyorum.

Az önce çok kötü bir şey gördüm tam bunda karar kılacakken bir de ne göreyim tüm ilçelere hizmet varken sadece yaşadığım tuzla da hizmet yok böyle bir saçmalık olabilir mi?
Turkcell çöp derken. 5 yıldır kullanıyorum 1 tane sorun yaşamadım.

Çöpten beter kaç kere aradım 1 kez düzgün cevap alamadım 2 kez modem değiştirdiler 1 haftada 35 kere aradığımı bilirim ve fiyatları inanılmaz fahiş 16 Mbps + TV+ 116.50 TL.

Az önce çok kötü bir şey gördüm tam bunda karar kılacakken bir de ne göreyim tüm ilçelere hizmet varken sadece yaşadığım tuzla da hizmet yok böyle bir saçmalık olabilir mi?

Çöpten beter kaç kere aradım 1 kez düzgün cevap alamadım 2 kez modem değiştirdiler 1 haftada 35 kere aradığımı bilirim ve fiyatları inanılmaz fahiş 16 Mbps + TV+ 116.50 TL.
Tm belki hizmeti kötü ve pahalı ama benim işimi gördü. Yayın açıyorum yine ping yemiyorum.

Alt yapım fiber fiber yoksa ADSL.

Cocoain kullanıyorum kardeşim.
Kablonet uydu + 100 Mbps hız gerçekten 119 TL mi? Bedava fiyat.

Belli ne altyapıyı anlatırsın ne mevcut hızın ne binada kimlerin kutusu var hiç yazma. Akıllı sınırsız neymiş bakın sonra hüsrana uğramayın( belli saatlerde hız düşümü var)

Belli ne altyapıyı anlatırsın ne mevcut hızın ne binada kimlerin kutusu var hiç yazma. Akıllı sınırsız neymiş bakın sonra hüsrana uğramayın( belli saatlerde hız düşümü var)
1628553396156.png

Yok sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı