Ev interneti önerisi

Dr. Who

Hectopat
Selamlar, aralık ayının sonlarına doğru Türk Telekom ev interneti aboneliğimiz bitiyor. 24 MB fiber internete 300 TL'ye yakın bir ödeme yapıyorduk. Geçenlerde aradıklarında 450-500 TL'ye yakın zamlanacaginin haberini ve yeni bir sözleşme yapmak ister misiniz diye aradılar. Ben de yeni tarifelere bakayım dedim ama anlamadım fazla. Sadece bildiğim kadarıyla Turkcell var iyi interneti ama çok pahalı, Vodafone anlatmaya gerek yok rezalet bir operatör. Türk Telekom'da, Vodafone'dan bir tık iyisi ve TurkNet'i biliyorum onunnda taahhütsuz bir hizmet yaptığını biliyorum. Bize taahhütlü yine bu bant fiyatları aralığında bir ev interneti arıyorum.

Selamlar, aralık ayının sonlarına doğru Türk Telekom ev interneti aboneliğimiz bitiyor. 24 MB fiber internete 300 TL'ye yakın bir ödeme yapıyorduk. Geçenlerde aradıklarında 450-500 TL'ye yakın zamlanacaginin haberini ve yeni bir sözleşme yapmak ister misiniz diye aradılar. Ben de yeni tarifelere bakayım dedim ama anlamadım fazla. Sadece bildiğim kadarıyla Turkcell var iyi interneti ama çok pahalı, Vodafone anlatmaya gerek yok rezalet bir operatör. Türk Telekom'da, Vodafone'dan bir tık iyisi ve TurkNet'i biliyorum onunnda taahhütsuz bir hizmet yaptığını biliyorum. Bize taahhütlü yine bu bant fiyatları aralığında bir ev interneti arıyorum.

TurkNet isterseniz 12 ay taahhüt yapabiliyor üstüne fiyat olarak daha ucuza geliyor yani 1000 MB olanı kullanıyorum o şekilde başka paketlerde aynı mı bilmiyorum.

Bende Türk Telekom kullanıyorum 16 mb/sn internete 170 lira gibi bir ücret ödüyorum 20 gün sonra tahahütüm bitiyor TurkNet'e geçmeyi planlıyorum geçen gün tıkla gelsinde kampanya gördüm 230 liralık bir Burger King menüsü alırsanız TurkNet internetin 6 ayı %50 indimli oluyormuş 250 liraya geliyor onu değerlendireceğim.

Türksat Kablonet altyapısı var mı binanız da varsa bir bakabilirsiniz.
Var mı bilmiyorum onu

Netspeed'e göz gezdirin derim.

Hocam ismini duymadığım bir firma, tanıdıklar daha güvenli bunlara göre.

TurkNet isterseniz 12 ay taahhüt yapabiliyor üstüne fiyat olarak daha ucuza geliyor yani 1000 MB olanı kullanıyorum o şekilde başka paketlerde aynı mı bilmiyorum.
Fiyat aralığı ne hocam o paketin sonuçta belli bir fiyat aralığımız var, bir de 12 ay peşin ödeme diye kampanyaları var direk bütün 12 aylık parayı yatiriyorsun sanırım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum böyle aylık abonelik daha mantıklı

Var mı bilmiyorum onu.

Hocam ismini duymadığım bir firma, tanıdıklar daha güvenli bunlara göre.

Fiyat aralığı ne hocam o paketin sonuçta belli bir fiyat aralığımız var, bir de 12 ay peşin ödeme diye kampanyaları var direk bütün 12 aylık parayı yatiriyorsun sanırım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum böyle aylık abonelik daha mantıklı.

Netspeed öneririm daha önce bende açtım konu internet önerisi için Netspeed iyi dendiği için geçtim İzmir karşıyakada oturuyorum iyi çekiyor 100 MB aldım bir kez sorun oldu oda bağlatırken onun dışında sorun yaşamadım ilk ayım doldu sanırım şikayet vardan bakın şikayetlerin neredeyse hepsi geri dönüş sağlanmış.

Netspeed öneririm daha önce bende açtım konu internet önerisi için Netspeed iyi dendiği için geçtim İzmir karşıyakada oturuyorum iyi çekiyor 100 MB aldım bir kez sorun oldu oda bağlatırken onun dışında sorun yaşamadım ilk ayım doldu sanırım şikayet vardan bakın şikayetlerin neredeyse hepsi geri dönüş sağlanmış.
Taahhütsuz paket mı kullanıyorsunuz ve ne kadar aylık fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı