Evcil tekir kedi için mama önerisi

Öyle deme proplan verince yiyorlar o yüzden en iyisi o. İnsanların anlamak istemediği şey su bu mama ile beslenen 100 kediden 90 tanesi sorun yasamasa bile %10 ihtimalle kedinizin zarar görmesi büyük bir kumar. Nasıl kronik sorunlu SSD konusunda "ben kullandım sorun yasamadım" demek o SSD'nin iyi olduğunu göstermiyorsa sizin kedinize bir şey olmaması mamanın iyi olduğunu göstermez.
Zamanında çok söyledim ama ikna olmak istemeyen olmuyor, bazen acı tecrübe etmeleri gerekiyor sanırım. Sanırsın ben Hill's CEO'suyum da PP'yi kötülüyorum.
 
tekir hemen hemen her şeyi yer, tekirini öyle yemek mama seçtiği falan pek görülmüş bir şey değildir keza tekir kedi cinsi de candır, benim için cins kediler bir yana tekir bir yana. uygun yollu mamalardan al 3-5 çeşit bazıları sebzeli ve balıklı da olsun, sürekli et ağırlıklı mamalar verme hayvana, baktın hangisini beğeniyor ondan al sürekli ki çoğunu da beğecektir emin ol..

Orijen ve acana kesinlikle alınmamalı. Kedim 2 kez ölümden döndü o mama yüzünden ve kaç yıldır böbrek hastası. İçinde kediler için tehlikeli olacak kadar fazla protein var, daha çok et daha sağlıklı mama demek değil, reklam kampanyalarıyla öyle bir izlenim yaratmaya çalışıyorlar. Kedim için en iyisi olsun diye bütçemi zorlayarak o iki markanın mamasını kullandım şimdi çok pişmanım.
orijen ve acana neredeyse şuan dünyada en iyi kedi ve köpek maması üretici firmalar :)

muhabbetin biraz yersiz olmuş, senin kedinde ya başka bir problem vardı yada başka bir durumdan dolayı böyle bir durum olmuş..

zaten dünya da saysan saysan top 3'e girecek 3 marka var; acana, orijen, royal canin + bonus olarakta eukunoba..
 
Son düzenleme:
@LOTR Manyağı
Kötü müdür? İyidir diye yıllardır veriyoruz. Kötüyse tavsiyeniz nedir hocam? 2 yaşında erkek kısırlaştırılmadı.

proplan mama öyle aman aman bir marka değil fakat paspal veya dandik de değildir. orta seviye bir markadır..
Anladım hocam. Teşekkürler. Bilmeden genelleme yapmak yanlış oldu. Üzgünüm.
 
Kötü müdür? İyidir diye yıllardır veriyoruz. Kötüyse tavsiyeniz nedir hocam? 2 yaşında erkek kısırlaştırılmadı.

İçinde zehirli madde olduğu için toplatıldı, başka bir yoruma gerek yok. Kaldı ki bu ilk vukuatları değil.
 
Kötü müdür? İyidir diye yıllardır veriyoruz. Kötüyse tavsiyeniz nedir hocam? 2 yaşında erkek kısırlaştırılmadı.
Ben Mystic alıyorum, içeriğinden ve protein kalitesinden eminim en azından. Ayrıca şahsi bir tavsiye, oğlunuzu en kısa zamanda kısırlaştırın. Yaşam kalitesi artacaktır.
 

Geri
Yukarı