Evde dambıl ile yapılabilir hareketler nelerdir?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi bana tüm kol ve karın hareketleri önerseniz yeter. Okuldan dolayı spor salonuna gidemiyorum maalesef 20 kglik ağırlıklarım var kilom 64 boy 173 erkeğim.

Aslında youtube'ye dambıl ile fitness yazsan bir çok öğretici video bulabilirsin. Buraya sormana gerek bile yok. Ben sporla içli dışlı biriyimdir soruların varsa bana sorabilirsin. Bu arada yaş, boy, kilo?

Arkadaşlar soru yukarıdaki gibi bana tüm kol ve karın hareketleri önerseniz yeter. Okuldan dolayı spor salonuna gidemiyorum maalesef 20 kglik ağırlıklarım var kilom 64 boy 173 erkeğim.
Hocam 20kg ile başlanmaz. Çok ağır olur sizin için. Adam gibi gidin 1.5 Kg gibi dumbell alın. Veya alamam derseniz 1.5 litrelik şişelerin içine kum doldurup kullanabilirsiniz. İyi bir alternatif olur sizin için.

Bu arada yaş, boy, kilo?
Boy ve kiloyu yazmış hocam.

20 kilo ağırlıklar var derken ayarlanabilir ağırlık mı bunlar, barları değiştirebiliyor musunuz? 20 kg fazla.

Değişiyor hocam en fazla o kadar.

Hocam 20kg ile başlanmaz. Çok ağır olur sizin için. Adam gibi gidin 1.5 Kg gibi dumbell alın. Veya alamam derseniz 1.5 litrelik şişelerin içine kum doldurup kullanabilirsiniz. İyi bir alternatif olur sizin için.

Boy ve kiloyu yazmış hocam.
Hocam değişiyor.

Aslında YouTube'a dambıl ile fitness yazsan birçok öğretici video bulabilirsin. Buraya sormana gerek bile yok. Ben sporla içli dışlı biriyimdir soruların varsa bana sorabilirsin. Bu arada yaş, boy, kilo?

Hocam yaş ve boy yazılı size sormak istediğim tek şey spor yapmak kas harici kilo yapar mı atıyorum kas yapmak için mecburi protein tüketmem gerekiyor ve ayrıyeten supplementlerim var bunların kullanımı bana yağ olarak gelir mi fitness ile aram yok kusra bakmayın pek bir şey yapmıyorum spor salonuna tek gidiş amacım boks.

Değişiyor hocam en fazla o kadar.

Hocam değişiyor.

Hocam yaş ve boy yazılı size sormak istediğim tek şey spor yapmak kas harici kilo yapar mı atıyorum kas yapmak için mecburi protein tüketmem gerekiyor ve ayrıyeten supplementlerim var bunların kullanımı bana yağ olarak gelir mi fitness ile aram yok kusra bakmayın pek bir şey yapmıyorum spor salonuna tek gidiş amacım boks.
Kankam bende çok bilgili değilim ama yani protein alıp SPOR YAPARSAN kas yaparsın yani kankam ve kalıplı olmaya başlarsın inşaallah. <3 Sonuçta ağırlık kaldırıyon illa ki kilon artar

Biceps ve hammer curl yapabilirsin, dumbell press yapabilirsin aynı şekilde inclıne dumbell presste yapabilirsin sehpa tarzı bir şeyin varsa. Sırt için dumbell row da yapabilirsin. Vücut ağırlığı ile de çalışabilirsin aynı şekilde.

Ne kadar akıllısın sen. Adam sadece dumbellım var diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı