Evde hiçbir ekipmanım yok. Spor salonuna da gitmek istemiyorum. 16 yaşınadayım. Boyum 1.78 kilom 65 kollarımı nasıl büyültebilirim?
Mekik
Şınav varyasyonları (Incline Push up, Wide Push Up, Decline Push up, Diamond Push Up)
Barfiks olsa çok iyi gelişilirdi barfiks olmadan sırt pek çalışamazsıın verimli bir şekilde. Olmadı bir parka git direk de çek.
Ona imkanın yoksa çantaya kitap doldur curl yap biceps için ama sırt ekipmansız olmaz pek.
Evde hiçbir ekipmanım yok. Spor salonuna da gitmek istemiyorum. 16 yaşınadayım. Boyum 1.78 kilom 65 kollarımı nasıl büyültebilirim?
Öncelikle sadece kol büyütmekle olmaz üstadım, zaten kol çalışırken yardımcı kaslar olarak birçok farklı kasindan destek alıyorsun. Neden spor salonuna gitmek istemiyorsun? Korku falan mı var önce buna açıklık getirip soruna bakabiliriz çünkü spor salonu en iyisi olacaktır benim gözlemim o şekilde.
Öncelikle sadece kol büyütmekle olmaz üstadım, zaten kol çalışırken yardımcı kaslar olarak birçok farklı kasindan destek alıyorsun. Neden spor salonuna gitmek istemiyorsun? Korku falan mı var önce buna açıklık getirip soruna bakabiliriz çünkü spor salonu en iyisi olacaktır benim gözlemim o şekilde.
Ya ben her gün dışarı çıkamıyorum o yüzden boşa gidecek para diye.
Şınav çekebilirsin, şınav çekmek kolaysa üstünde okul çantasıyla yap ağırlık olur. Yine okul çantasıyla biceps curl yapabilirsin bende öyle yapıyorum. Triceps için şınav biceps için biceps curl haftada 3 gün yeter.
(Ama sadece kol çalışırsan aşırı kötü görünürsün ama şınavın farklı varyasyonları ile göğüs ve sırtını da çalıştırabilirsin, sırt için en iyisi barfiks barı almak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.