Evde ETS2 keyfi

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar iyi bir direksiyon seti ve modlar sayesinde çok zevkli vakitler geçirmenizi sağlayabilecek bir oyun.

0dL4NuP.jpg

Kullandığın direksiyondan memnun musun hocam ? Bende Euro Truck Simulator 2 oynamak için almayı düşünüyorum bir tane, gerçekçi sürüş deneyimi gibi büyük beklentilerim yok gamepad'den daha gerçekçi olsun kafi ;)

Kullandığım direksiyon setinden zerre kadar memnun değilim :D Yinede oldukça zevkli oluyor.
Yüksek dönüş açılı bir direksiyona ihtiyaç duyacaksın bu oyunda.

Logitech GT alır ve Ultra ayarlara atarsan oldukça gerçekçi olacaktır. Beklentilerin büyük olsun bence :D

Kullandığım direksiyon setinden zerre kadar memnun değilim :D Yinede oldukça zevkli oluyor.
Yüksek dönüş açılı bir direksiyona ihtiyaç duyacaksın bu oyunda.

Logitech GT alır ve Ultra ayarlara atarsan oldukça gerçekçi olacaktır. Beklentilerin büyük olsun bence :D
Logitech GT alabilme ihtimalim yok maalesef, ihtimalin i'si dahi yok;) O yüzden daha ucuz modellere bakıyorum, Windows 8 desteği olan 100 lira civarı bir direksiyon önerebilir misin acaba ? Benim baktığım hiçbir modelde Win 8 desteği yazmıyordu, ya desteklemiyorlar ya da yazmamışlar

Ya, ben direksiyon setlerininin işletim sistemleri ile olan uyumlulukları hakkında pek bir şey bilmiyorum.
Ama benim direksiyon seti bile Windows 8 ile sıkıntısız kullanılıyor. Sürücü sıkıntısı falan olmaması lazım.
Belki titreşim özelliği için verilen driver işe yaramayabilir falan.
100 liralık direksiyon seti alma imkanın var ise 150 liraya 2. el olarak GT alabilme imkanın da var demektir. Sahibinden.com'dan falan rahatlıkla 150 liraya bulabilirsin.
İmkanım olsa bende aşacağım ancak koltuk ve lazer yazıcı ihtiyacım var şuan.

Ekrana uzağım ancak öyle de fazlasıyla zevkli. Büyük bir monitöre geçince mecburen mesafeyi uzatıyorsun.

- - - Güncellendi - - -

Türk ailesi olarak ilk göze çarpan danteller :D
Arabamızda bile dantel var :S O derece yani.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı