Evde ETS2 keyfi

Sırf ön tarafı gösteren aynanın ön camın orta üst kısmında olmasından ve rahatça görüntüyü değiştirmeden görebildiğim için Renault'u tercih ediyorum.

NwAwtHg.png

Sırf ön tarafı gösteren aynanın ön camın orta üst kısmında olmasından ve rahatça görüntüyü değiştirmeden görebildiğim için Renault'u tercih ediyorum.

NwAwtHg.png

O tır birkaç saat önce bende de vardı. Gerçekten berbat bir tır. Performans konusunda bir şey beklemiyorum ama yol tutuşu tek kelimeyle berbat.

Reno'nun o şanzımanı ile virajlarda ALLAH ne verdiyse uçarsın :D
Ben Scania 6x2 ile paşalar gibi 120-130 civarı aralıksız gidiyorum. Keskin virajlarda yavaşlıyorum sadece.

LtwicOQ.jpg

Kullandığım direksiyon setinden zerre kadar memnun değilim :D Yinede oldukça zevkli oluyor.
Yüksek dönüş açılı bir direksiyona ihtiyaç duyacaksın bu oyunda.

Logitech GT alır ve Ultra ayarlara atarsan oldukça gerçekçi olacaktır. Beklentilerin büyük olsun bence :D
Baya eski bir set zaten. Aynısı bende 8-9 senedir var. :) Yeni fark ettim konu fena hortlamış. :D

Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra çok şükür G27'yi satın alma fırsatım da oldu, çok güzel dakikalar yaşattı sağolsun.
Ancak kısa sürede sıkılıp sattım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı