Evde hamam böceği var

Bu mod paketi nerede acaba bende indirmek istiyorum.
Hocam şimdi görebildim. Mod paketinin konu linkini bırakıyorum. Yakın zamanda yeni konu olarak veya aynı konuya yanıt olarak mod paketinin daha güncel halini ekleneceğim. (Mod paketi şu an sorunsuz çalışmaktadır, güncel hallerinde yalnızca yeni eşyalar,yeni Mekanikler eklemeye odaklanıyorum)
 
Adını bile söyleyemiyorum hayatımda bu böceklerden tiksindiğim kadar hiçbir şeyden tiksinmiyorum. Eski evimizde bizde de vardı. 14 yaşımdayken bir defasında kazayla üstüne basmıştım, tam 1 saat aralıksız ağladım. Sorgulamak için demiyorum ama Allah bu böceği niye yaratmış çok merak ediyorum, gereği var mıydı yani? Neyse dostum marketlerde bunların Raid veya Detan markalı yemleri oluyor, bu yemler zehirli. Bunlardan 2 paket al, evin kuytu köşelerine bırak. Bir süre sonra hepsi ortadan kaybolacak. Yemleri yiyip girdikleri deliklerde ölüyorlar.
 
Zeki bir böcek türüdür. Bahçeli bir evde yaşıyoruz ve az önce kendisini koridorda gördüm. Elime ne gelirse artık aradım bir şeyler. Kardeşimin fen kitabını kaptım yanına geri gittim yoktu. Fortmantonun altına girmiş. Işığı açıp çıkmasını bekledim, yataktan indiğimi görünce geri girdi. Az önce tekrar çıktı ve operasyon başladı. Sinsice yaklaştım, mutfak sınırları içerisindeyiz. Çektim tetiği ve bum! Fen kitabı uçuyor! Ve operasyon başarısız. Çevikliği sayesinde hızlıca buz dolabı altına kaçtı. Bu sefer kendi Tarih kitabım geçti elime. Baktım yine çıktı. Scottish fold marka kedim kendisiyle oyun oynamaya çalışıyor. Bir yandan da "ne la bu" dermişçesine el kol yapıyor. Aldım kitabi yaklaştım biraz. Böcek ters duruyor! Evet arkadaşlar, hamam böcekleri sık sık ölü taklidi yaparlar. Neyse, devamını biliyorsunuz. Tarihe gomdum.
 

Geri
Yukarı