TTNET kullanmıyordum biziminternet.com.tr dağıtıcısından alıyorum.Turkcell yok diyorsunuz tek yol TTNET altyapısı kalıyor yani mümkün değil eski kullandığınız internet büyük ihtimalle TTNET altyapısını kullanıyordu.
TTNET kullanmıyordum biziminternet.com.tr dağıtıcısından alıyorum.Turkcell yok diyorsunuz tek yol TTNET altyapısı kalıyor yani mümkün değil eski kullandığınız internet büyük ihtimalle TTNET altyapısını kullanıyordu.
Peki Millenicom'un sitesine girip ne hız alacağınızı bakarmısınız eğer orda bir hız çıkarsa bilin ki TTNET altyapısı vardır ayrıca Türkiyede kendi altyapısını oluşturmaya izni olan benim bildiğim 3 şirket var bunlar Turkcel, TTNET, Turknet.TTNET kullanmıyordum biziminternet.com.tr dağıtıcısından alıyorum.
Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.Peki Millenicom'un sitesine girip ne hız alacağınızı bakarmısınız eğer orda bir hız çıkarsa bilin ki TTNET altyapısı vardır ayrıca Türkiyede kendi altyapısını oluşturmaya izni olan benim bildiğim 3 şirket var bunlar Turkcel, TTNET, Turknet.
Şuan kullandığım biziminternet dağıtıcısı vodafone kullanıyormuş.Peki Millenicom'un sitesine girip ne hız alacağınızı bakarmısınız eğer orda bir hız çıkarsa bilin ki TTNET altyapısı vardır ayrıca Türkiyede kendi altyapısını oluşturmaya izni olan benim bildiğim 3 şirket var bunlar Turkcel, TTNET, Turknet.
Hocam siz TTNET bayisine giderek bu konuyu araştırın bence çünkü Turkcell ile Vodafone aynı altyapıyı ortaklaşa kullanıyorlar. Yani vodafone varsa Turkcellden alabilirsiniz bunlar varsa TTnet' in olmaması çok zor bi araştırın derim ben.Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.
Şuan kullandığım biziminternet dağıtıcısı vodafone kullanıyormuş.
Aradım hepsini hiç birisi altyapı yok paket veremeyiz dediler.Hocam siz TTNET bayisine giderek bu konuyu araştırın bence çünkü Turkcell ile Vodafone aynı altyapıyı ortaklaşa kullanıyorlar. Yani vodafone varsa Turkcellden alabilirsiniz bunlar varsa TTnet' in olmaması çok zor bi araştırın derim ben.
Hocam o zaman yardımcı olamam benim bilgim bu kadar ilginç bir durum.Aradım hepsini hiç birisi altyapı yok paket veremeyiz dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.