Evde interneti tavsiyesi

TTNET kullanmıyordum biziminternet.com.tr dağıtıcısından alıyorum.
Peki Millenicom'un sitesine girip ne hız alacağınızı bakarmısınız eğer orda bir hız çıkarsa bilin ki TTNET altyapısı vardır ayrıca Türkiyede kendi altyapısını oluşturmaya izni olan benim bildiğim 3 şirket var bunlar Turkcel, TTNET, Turknet.

Peki Millenicom'un sitesine girip ne hız alacağınızı bakarmısınız eğer orda bir hız çıkarsa bilin ki TTNET altyapısı vardır ayrıca Türkiyede kendi altyapısını oluşturmaya izni olan benim bildiğim 3 şirket var bunlar Turkcel, TTNET, Turknet.
Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.
Şuan kullandığım biziminternet dağıtıcısı vodafone kullanıyormuş.

Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.

Şuan kullandığım biziminternet dağıtıcısı vodafone kullanıyormuş.
Hocam siz TTNET bayisine giderek bu konuyu araştırın bence çünkü Turkcell ile Vodafone aynı altyapıyı ortaklaşa kullanıyorlar. Yani vodafone varsa Turkcellden alabilirsiniz bunlar varsa TTnet' in olmaması çok zor bi araştırın derim ben.

Hocam siz TTNET bayisine giderek bu konuyu araştırın bence çünkü Turkcell ile Vodafone aynı altyapıyı ortaklaşa kullanıyorlar. Yani vodafone varsa Turkcellden alabilirsiniz bunlar varsa TTnet' in olmaması çok zor bi araştırın derim ben.
Aradım hepsini hiç birisi altyapı yok paket veremeyiz dediler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı