Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Kastettiğim şey geçmişe bakınca bir şey yapamadı isen sen suçlusundur." bu cümlede geçmişe bakmaktan kastınız ders çıkarmak mı yoksa geçmişte başarı gibi şeylerin olmaması mı?
Başarısız olduğunu düşünüyorsan sen suçlusun. Başarısız değilim diyorsan suçun var mı yok mu düşünmeye gerek yok.

Evet, kendi yorumumu kattım ancak böyle afra tafraya gerek yok.

Çözüm arayan insan işini her halükarda halleder, ilgi aramak ve ego şişirmek farklı şeyler.

Çok çalış istediğin üniversite ve bölümlerden birini kazan ondan sonra sana kimse karışamaz. KYK yurdunda kalırsın. Tercih yaptırırlarsa sonradan onların yaptırdığını silip kendi tercihini yaparsın.

Hayatında hiçbir zorlukla karşılaşmamış, işkembeden öneri sallayan, verdiği önerilerin çeyreğini bile doğru dürüst uygulama kapasitesine sahip olmayan bir kişi gidip konu sahibine akıl vermeye çalışıyor. Yahu sen ne önerdiğini bile bilmiyorsun ki, "Kütüphaneye gidip 7/24 ders çalış." , yazılım da öğrensin mi paşa beyim?

Ben önerdiğimi uyguluyorum şu an sınava hazırlanıyorum gerçi benim ailemle sorunum yok ama olsun.

İfadeler: nih

Bu sanetersoy kadar boş bir adam yok herhalde her şeyi biliyor her şeye karışıyor Jahrein2.

Arkaya klasik motivasyon müziğini açıp yazmış arkadaş herhalde
O değilde siz 7/24 çalışmayı madem öneriyorsunuz siz 7/24 çalışıp ne yaptınız söylesinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…