sade soda içebilirsiniz şekerli ne varsa uzak durmaya çalışın hem yediğiniz lifalif, peynir ve bisküviler genel olarak kilo almak isteyenlerin yediği şeyler ben kendim yaparken sadece 2 yumurta ve su içiyordum sonrada protein hazırlıyordum öğle yemeği yemeyip akşam yemeğinde de bazen yumurta ton balığı bazen tavuk yiyordumKahvaltıda süt + 2 yumurta + eti lifalif + peynir zeytin yiyorum akşam yemeğindede ev yemeği ekmek hiç tüketmiyorum ama öğle yemeğini pas geçip onun yerine altınbaş lifli bisküvisi varya ondan şekersiz çay eşliğinde içiyorum. Peki gün içerisinde sade veya meyveli soda, ice tea içmek çok sorun edermi ? Kola,fanta aşırı şekerli onları direk paslıyorum
hocam bacak egzersizleri squat falan yapın ayrıca her akşam en az 10 bin adım atabilirseniz hem sağlığınıza iyi gelir hem alıştıkça çabuk yorulmazsınızKoşu için tavsiye varsa alırım ben bir süre sonra ölecek gibi oluyorum koşuncaÖnce birde erken kalkma işini halletmem lazım.
Hocam ben isterseniz hiç durmadan 20 kilometre bile yürürüm ama koşamam ( yürüdüğüm oldu ) ama sorun o değil bu aralar havalar sıcak diye evde duruyorum hep erken kalkamadığım içinsade soda içebilirsiniz şekerli ne varsa uzak durmaya çalışın hem yediğiniz lifalif, peynir ve bisküviler genel olarak kilo almak isteyenlerin yediği şeyler ben kendim yaparken sadece 2 yumurta ve su içiyordum sonrada protein hazırlıyordum öğle yemeği yemeyip akşam yemeğinde de bazen yumurta ton balığı bazen tavuk yiyordum
hocam bacak egzersizleri squat falan yapın ayrıca her akşam en az 10 bin adım atabilirseniz hem sağlığınıza iyi gelir hem alıştıkça çabuk yorulmazsınız
Merhaba 21 yaşındayım 191 boy ve 94 kiloyum. Oturduğumda bacaklarım sanki büyüyor kas olduğu için mi yoksa baldırın geneli öyle mi bilmiyorum. Kilomun fazla olduğunu biliyorum 1-2 aydır fiziğimi hiç beğenmiyorum, bende kilo vermek istiyorum. 3-4 sene önce spor salonundayken ve basket takımındayken 82 kiloydum sonrasında korona vs derken bırakmak zorunda kaldım. Arada basketbol oynuyorum şu anda yazlıktayım sabahları 5-6 gibi kalkıp koşu ardından dambıl ile hareket, kol çalışıyorum ardından kahvaltı edip 1-2 saat sonra uyuyorum, öğlen 2-3 gibi kalkıp lifli bisküvi yiyorum.
Yani yemek yok akşam yemeği var bu şekilde kilo verebilir miyim? Arkadaşlarım 8-9 kilo versem yeterli olacağını söylüyor zaten boyumun olduğunu söylüyorlar. Spor salonuna gitmem çok zor çünkü derslerden dolayı vakit ayırmam imkansız gibi.
Mantık basit daha az ye daha çok hareket et. uygulaması sıkıntıBenim de senden çok daha kilolu bir arkadaşım var. Tek amacın yememek. Spor yapmasanda kilo verirsin.
Merhaba 21 yaşındayım 191 boy ve 94 kiloyum. Oturduğumda bacaklarım sanki büyüyor kas olduğu için mi yoksa baldırın geneli öyle mi bilmiyorum. Kilomun fazla olduğunu biliyorum 1-2 aydır fiziğimi hiç beğenmiyorum, bende kilo vermek istiyorum. 3-4 sene önce spor salonundayken ve basket takımındayken 82 kiloydum sonrasında korona vs derken bırakmak zorunda kaldım. Arada basketbol oynuyorum şu anda yazlıktayım sabahları 5-6 gibi kalkıp koşu ardından dambıl ile hareket, kol çalışıyorum ardından kahvaltı edip 1-2 saat sonra uyuyorum, öğlen 2-3 gibi kalkıp lifli bisküvi yiyorum.
Yani yemek yok akşam yemeği var bu şekilde kilo verebilir miyim? Arkadaşlarım 8-9 kilo versem yeterli olacağını söylüyor zaten boyumun olduğunu söylüyorlar. Spor salonuna gitmem çok zor çünkü derslerden dolayı vakit ayırmam imkansız gibi.