Evde nasıl karın kası yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yağ oranını %10-%12 civarına düşürüp karın antrenmanları yapman lazım Ege Fitness gibi kanallardan bakabilirsin. Yağ oranını düşürdükten sonra temiz beslenip günlük harcadığından 200-300 kalori fazla yiyerek büyütebilirsin fakat sadece karın kası çalışmanı tavsiye etmiyorum üst vücudu tamamen çalışırsan daha güzel görünüm olur.

Yağ oranını %10-%12 civarına düşürüp karın antrenmanları yapman lazım Ege Fitness gibi kanallardan bakabilirsin. Yağ oranını düşürdükten sonra temiz beslenip günlük harcadığından 200-300 kalori fazla yiyerek büyütebilirsin fakat sadece karın kası çalışmanı tavsiye etmiyorum üst vücudu tamamen çalışırsan daha güzel görünüm olur.
Kilo:76 (Normalde 81'di, mide rahatsızlığı geçiriyorum)
Boy: 1.85
10 tekrar yarım mekik
10 tekrar leg raise
10 tekrar sağ-sol heel touch
30 saniye plank
15 saniye vakum
10 şınav

3 set

Böyle bir program uyguluyorum bir de sabah kalkar kalkmaz.

Önce kas yapıp sonra definasyona girmek daha mantıklı.
Yağ yakması daha kolay olur.

Sorun bu hocam. Kas nasıl yapılır?
Evde zor yapılır. Karın kası kilo vererek, karnındaki deri incelince ve yağlar gidince gözükür. Öyle 10 tekrarla falan da kas gelişmez. Ama öyle karın kası hayaliyle girdin mi çok da bir şey bekleme.

Evde zor yapılır. Karın kası kilo vererek, karnındaki deri incelince ve yağlar gidince gözükür. Öyle 10 tekrarla falan da kas gelişmez. Ama öyle karın kası hayaliyle girdin mi çok da bir şey bekleme.
Dediğiniz doğru da direkt kas geliştirmeye başlasa tüm vücut. Karın kasını da ihmal etmese.
Yeni başlıyorsa kas inşa ederken yağ da yakar. Ama daha çok kas inşa etmeye odaklanmalı süreç içerisinde. 8 ay falan uğraşsa.
Sonra definasyona girse.
Ben olsam öyle yapardım.

Ya aslında kas değil. Biraz şekile girsin yeter.
Sizin işiniz olucak iş değil. Karın kası olunca da bir şey olmuyor 20 santim kolun olup dümenden iki karın kasın olsa neye yarar. Güzel bir görüntü de çıkmaz ortaya, ya adam gibi sporunu yapacaksın ya da bu karın kası kafasından çık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı