Evde nasıl kilo verilir?

Literary31

Hectopat
Daha fazla  
Selam öncelikle ben 85kiloyum ve boyumda 171 bu durumdan epey rahatsızım özellikle bel kısmımda çok fazla yağlanma var ve çoğu kıyafet o yuzden güzel durmuyor evimde yürüş bandı ve 1 adet bandıl var nasıl kilo verebilirim diyette yapıyorum diyette neler yiyip neler yememeliyim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden.

Ayrıca Fitness'a gitmeyi düşünüyorum ama sanırım aynı anda kilo kaybedip kas yapamazmışız boş boşuna gitmeyeyim diye düşündüm kilo verip ondan sonra başlayayım dedim kafamda beni bunun içinde yönlendirirseniz sevinirim.

Peki nasıl kilo verebilirim? Evdeki koşu bandı ile ve nasıl kardiyolar yapmalıyım?
Profiline bakarak 22 yaşında olduğunu varsayıyorum günlük;
130gr protein, 270gr karbonhidrat, 70gr yağ ve 2400 kalori almalısın. bir veya iki haftada bir cheat meal (istediğin yemeği yemek) yapabilirsin.

GYM'e de en kısa sürede başla bence, kilo veriyim derken zargana kalma bi' yandan kas kütleni arttır. Antreman sonrası 30dk kardiyo yapmayla başlayabilirsin, zamanla bu süre de artar zaten.

Profiline bakarak 22 yaşında olduğunu varsayıyorum günlük;
130gr protein, 270gr karbonhidrat, 70gr yağ ve 2400 kalori almalısın. Bir veya iki haftada bir cheat meal (istediğin yemeği yemek) yapabilirsin.

GYM'e de en kısa sürede başla bence, kilo vereyim derken zargana kalma bi' yandan kas kütleni arttır. Antrenman sonrası 30dk kardiyo yapmayla başlayabilirsin, zamanla bu süre de artar zaten.

Şu anlık GYM'e gitmedende kilo verebilir miyim evdeki koşu bandı ile her gün 40 dk koşsam ve evde kardiyo olarak ne yapmalıyım video falan pek bulamadım

Şu anlık GYM'e gitmedende kilo verebilir miyim evdeki koşu bandı ile her gün 40 dk koşsam ve evde kardiyo olarak ne yapmalıyım video falan pek bulamadım
Her gün 40dk koşma başlangıç için yeterli olur, çok da yavaş tempoda koşma yalnız. Eğimi de %4 falan yapsan iyidir. Asıl önemli olan şey beslenme, eve hassas terazi almanı öneririm. Kalori hesabı yapmadan zayıflamak zor.

Eğim ayarlanabiliyor mu koşu bandınızda?

Sanırım hayır. Geçen sene 1 ay boyunca koşu bandında koşup az yiyerek 77 kilodan 68 kiloya kadar düşmüştüm şimdi yeniden kilo aldım ve durum bu

Her gün 40dk koşma başlangıç için yeterli olur, çok da yavaş tempoda koşma yalnız. Eğimi de %4 falan yapsan iyidir. Asıl önemli olan şey beslenme, eve hassas terazi almanı öneririm. Kalori hesabı yapmadan zayıflamak zor.
5.5 derecesinde koşuyorum ve eğim ayarlanmıyor sanırım yağlı veya paketli şeyler yemiyorum sabah kahvaltısında ne yemeliyim tam olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı