Evde nasıl zayıflanır?

DeriyamBaba

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım 85 kilo ve 182cm boyundayım, lise son sınıf öğrencisiyim. Malum sınav var ders çalışıyorum spor salonlarına gidemem evde zayıflamak istiyorum. Ama bu kiloyu tam olarak nasıl vermem gerek? Kasa mı çevirmek gerekli? Yoksa yağ mı yakmak gerek? Hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar birbirine dönüşmez. Vücut çalışırsan yağ yakımın artar ve kas hacmin büyür. Yani bunlar birbirinden bağımsız.
Kilo vermenin olayı kalori açığı oluşturmak. Az kalorili beslenip çok kalori yakacaksın. Böylece kilon azalacak, yağ oranın azalacak.
Beyin de kalori yakar çalıştıkça tabi ki ama vücudun çalışması kadar değil. Ya çok çok çok az kalori alacaksın, yada kalori yakımını arttıracaksın yani vücudunu çalıştıracaksın ve kalori azlatacaksın.

evde bence hiçbir imkanın yoksa en iyisi 30 günlük 60 günlük falan takvimi olan ücretli (korsan da bulabilirsin) beachbody programları. insanity workout, insanity max 30, focus t25 bu saydıklarım hiçbir alet edevat istemeyen sadece 2 çift temiz spor ayakkabıyla odanda yapabileceğin programlar mesela. indirmek istersen özel mesaj dan linkini atarım galiba paylaşmam buradan yasakdır.

Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım 85 kilo ve 182cm boyundayım, lise son sınıf öğrencisiyim. Malum sınav var ders çalışıyorum spor salonlarına gidemem evde zayıflamak istiyorum. Ama bu kiloyu tam olarak nasıl vermem gerek? Kasa mı çevirmek gerekli? Yoksa yağ mı yakmak gerek? Hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Şu başlıkta basitçe neden kilo alındığını ve ne yaparsan verebileceğini anlatıyorum:
Sorun varsa sor yanıtlarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı