Rapinoğlukasva
Decipat
- Makaleler
- 1
Teşekkür ederim.
İtfaiye çağır.
Teşekkür ederim.
Onlar açık oluyor şimdi gelsinler ara hemen.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
İtfaiye çağır.
Onlar açık oluyor şimdi gelsinler ara hemen.
Tamam kanka çağırıyorum gelecekler.
Ne faresi oldugundan emin degiliz ama genelde disaridaki fareler adini bile duymadiginiz mikroplar tasiyor olabilir. Size zarar verme ihtimali cok yuksek olmasa da elbette var, dikkat etmeniz gerekiyor. Eger evde yavrulari varsa rahatsiz ederseniz size zarar kesinlikle vermeye calisacaktir.Arkadaşlar evimde küçük bir fare var. Ekmeklerin içinden çıktı lağım faresi değil. Sanırım lağım faresi büyük oluyor. Acıkmış ekmekleri kemiriyordu. Beni görünce hemen kaçtı, nasıl evden cıkarabilirim, bana zarar verir mi?
Kızgın yağı gördüğün an fareye yapıştır iyi sosyaller.
Ne faresi oldugundan emin degiliz ama genelde disaridaki fareler adini bile duymadiginiz mikroplar tasiyor olabilir. Size zarar verme ihtimali cok yuksek olmasa da elbette var, dikkat etmeniz gerekiyor. Eger evde yavrulari varsa rahatsiz ederseniz size zarar kesinlikle vermeye calisacaktir.
Evde yavrusu mu?
Evde yavrusu mu?
Olabilir hocam.
Yoğurt var mı?
Hocam yavrulari olunca cok saldirgan oluyorlar ama gordugunuz fare kucukse o yavrudur buyuk ihtimalle ama anneleri vs kocaman oluyorlar, dedigim gibi dikkatli olun bir suru mikrop barindiriyorlar.Evde yavrusu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.