Evde olan fareden nasıl kurtulunur?

Yiyen bir adam vardi bir ara videosu vardi yabanci, aklima o geldi. Insanlar cok garip.

Ya harbiden iğrenç görünüyor fare yahnisi nedir be kardeşim.

@zlatans1 espri bir yana lağım faresiyse dikkat edin, hastalikli oluyorlar. Evde ne siklikla goruyorsunuz fareyi?

Ben olsam annemgilin evindeydim şuan.

Fare deyip geçme iğrenç yaratıklar bir sürü mikrop taşıyorlar eve ilaçlama yaptırırım.

@zlatans1 espri bir yana lağım faresiyse dikkat edin, hastalikli oluyorlar. Evde ne siklikla goruyorsunuz fareyi? O ekmeklerden kesinlikle agziniza surmeyin, belli olmaz ne faresi oldugunu anlamak icin net gormek lazim.

Hocam annem 1 ay önce fare gibi bir şey gördüm dedi bir daha görmedim ondan sonra 2 hafta önce bir şey gördüm ama o faremi bilmiyorum bu sabah tuvallete görmüştüm ama daha yeni kalkmistim halisulasyon sandım ama şimdi net bir şekilde fareyi gördüm.

Hocam annem 1 ay önce fare gibi bir şey gördüm dedi bir daha görmedim ondan sonra 2 hafta önce bir şey gördüm ama o faremi bilmiyorum bu sabah tuvallete görmüştüm ama daha yeni kalkmistim halisulasyon sandım ama şimdi net bir şekilde fareyi gördüm.
Hocam tam olarak internetten lagim faresi ve tarla faresini aratip bakar misiniz hangisine benziyor? Gorurseniz basta normal bir sekilde cikarmaya calisin kapi falan acip ama koseye sıkıstıklarında isirabiliyorlar. Tarla farelerinde enfeksiyon ihtimali baya dusuktur, isiriklari zararsizdir ama lagim fareleri cok tehlikeli olabiliyorlar.

Hocam tam olarak internetten lagim faresi ve tarla faresini aratip bakar misiniz hangisine benziyor? Gorurseniz basta normal bir sekilde cikarmaya calisin kapi falan acip ama koseye sıkıstıklarında isirabiliyorlar. Tarla farelerinde enfeksiyon ihtimali bayağı dusuktur, isiriklari zararsizdir ama lagim fareleri cok tehlikeli olabiliyorlar.

Hocam tam göremedim ben telefonun flasiyla gittim mutfağa ışık falan yoktu tam ekmeklere tuttum arada 1-2 metre mesafe vardı hemen atladı dolabın arkasına kaçtı bidahada görmedim. Ama galiba lağım faresi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı