Evde olan fareden nasıl kurtulunur?

Genişçe bir kovaya su doldurup, bir çubuğa fıstık ezmesi sürün ve kovanın üstüne sabitleyin. Fare yemek için çıktığında suya düşüp boğuluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz canice fakat izlemesi bana aşırı zevkli geliyor. Uğraşmak istemezsen hazır kapanlardan al gitsin.

Yok kanka canice değil benim evime giremez izin almadan ölmeyi hak etti.

O zaman vay haline öncelikle en kötü senaryoda yakalayamazsın ya da öldüremezsin gece uyurken kapını ört boşluk varsa bir kumaş parçasını boşluğa sıkıştır sonra evin her tarafına kapan, zehir vs Full kompakt hazırlan bir de zehir gazı oluyor onu üstüne püskürt ya da hiç uğraşmadan bütün kapıları ört odaların içinde olmadığına dikkat et koridora naylon ser orada dursun fare çöpten 3-5 kedi bul ücretsiz %100 garanti ile işi halletsinler.

Kanka cidden komik değil.

Oğlum bak güzel kardeşim yukarıda yazdıklarımı oku %100 çözüm.

O zaman vay haline öncelikle en kötü senaryoda yakalayamazsın ya da öldüremezsin gece uyurken kapını ört boşluk varsa bir kumaş parçasını boşluğa sıkıştır sonra evin her tarafına kapan, zehir vs Full kompakt hazırlan bir de zehir gazı oluyor onu üstüne püskürt ya da hiç uğraşmadan bütün kapıları ört odaların içinde olmadığına dikkat et koridora naylon ser orada dursun fare çöpten 3-5 kedi bul ücretsiz %100 garanti ile işi halletsinler.

Bak bunu oku.

Hocam fareler tırmanabiliyorlar biliyorsunuz tavanlara falan yatağınıza da çıkabilirler. O yüzden tedbirinizi alın.

Kanka bir boş sigara kutusuyla babamın arkadaşı kocaman lağım faresi öldürdü sopayla bir koysun yerinden kalkıyorum bir daha kerata.

Hocam fareler tırmanabiliyorlar biliyorsunuz tavanlara falan yatağınıza da çıkabilirler. O yüzden tedbirinizi alın.

Tedbire gerek yok itfaiye çağırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00