Evde sıkılıyorum

Kitap okumayı da deneyebilirsiniz, vaktin nasıl geçtiğini anlayamazsınız.

Liseden yeni mezun oldum. 2 haftadır hayatım ev ve spor salonu arası gidip duruyor. Mahalleden sadece 2 kere dışarı çıktım. 1.'si halı saha için 2.'si de liseden arkadaşlarla okey, pişti oynamak için. Artık daralmaya başladım. Spordan dönünce pek halim de kalmıyor. Bir şeyler yapasım da gelmiyor. Ama evde oturunca da sürekli karamsar düşüncelere dalıyorum. Lisedekilerden başka arkadaşım da yok. Arkadaş edinmeyi bilmem. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Bisikletle dolaşabilirsin, kitap oku dizi izle.

Liseden yeni mezun oldum. 2 haftadır hayatım ev ve spor salonu arası gidip duruyor. Mahalleden sadece 2 kere dışarı çıktım. 1.'si halı saha için 2.'si de liseden arkadaşlarla okey, pişti oynamak için. Artık daralmaya başladım. Spordan dönünce pek halim de kalmıyor. Bir şeyler yapasım da gelmiyor. Ama evde oturunca da sürekli karamsar düşüncelere dalıyorum. Lisedekilerden başka arkadaşım da yok. Arkadaş edinmeyi bilmem. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Berberde cırak ol gizli devlet sırları da öğrenirsin hem 😃 (tanıdık olsun)

Dizi izleyebilirsiniz hocam.
Ne önerirsiniz hocam? Mr. Robot izlemeye başlamıştım geçen sene 3. sezonda kalmıştım galiba. Ondan sonra da hiç izlemedim.
Sanal arkadaş edin. Mesela ben Metin2 oynarken loncamda çok arkadaş edindim. Bir sürü yerden tanıştığım kişi oldu.
Sanaldan edindiğim arkadaşlıklar uzun sürmüyor hocam. Maksimum 2-3 hafta. Aslında bir tane arkadaşım vardı her gün oyun oynardık vs. ama şuan sadece arkadaşız o kadar yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı