Evde spor başlangıç seti

egemenplt

Picopat
Merkeze uzak olan bir dağ köyünde yaşıyorum yakınımda bir spor salonu yok. Daha önce bu işe hiç girişmedim.

Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Daha farklı önerileriniz varsa açığım sitede en çok satılan ürün bu ama çokça da kötü yorum var önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç bu işe girişmediysen yaşında çok büyük değilse bunlarla başlamanı önermem ha al zam gelmeden elinde bulunsun ama başlangıçta squat şınav ,mekik, yapacak yer varsa barfiks ,calf raise gibi temel hareketlerden başlamanı öneririm direnç bandı da alabilirsin bunların yanında ama iş göreceğini düşünüyorum.
Düzeltme: Uzun bara en fazla 40 kilo takılabiliyormuş bence çok az ama siz bilirsiniz.

Merkeze uzak olan bir dağ köyünde yaşıyorum yakınımda bir spor salonu yok. Daha önce bu işe hiç girişmedim.

Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Daha farklı önerileriniz varsa açığım sitede en çok satılan ürün bu ama çokça da kötü yorum var önerilerinizi bekliyorum.
Buna benzer 25 kilo falan aynı setten far satıcı farklı olabilir bilmiyorum, idare eder fakat ileride gelişmen için ağırlıkların artması lazım senin yerinde olsam 100 kiloluk alırdım.

Daha önce hiç bu işe girişmediysen yaşında çok büyük değilse bunlarla başlamanı önermem ha al zam gelmeden elinde bulunsun ama başlangıçta squat şınav ,mekik, yapacak yer varsa barfiks ,calf raise gibi temel hareketlerden başlamanı öneririm direnç bandı da alabilirsin bunların yanında ama iş göreceğini düşünüyorum.
Düzeltme: Uzun bara en fazla 40 kilo takılabiliyormuş bence çok az ama siz bilirsiniz.
Buna benzer 25 kilo falan aynı setten far satıcı farklı olabilir bilmiyorum, idare eder fakat ileride gelişmen için ağırlıkların artması lazım senin yerinde olsam 100 kiloluk alırdım.
Başlangıç için iş görür maksat spor olsun. Bunun yanında bir de calisthenics yapmanı öneririm.
Yaşım 17
Hocam daha iyi hangisiyse link atarmisiniz?
Dediğiniz gibi Yılbaşından önce alıp koyucam
Başka sitelerden de atabilirsiniz ben en üsttekini bilerek attım

@T R O J A N @cüneytarkınreis @SunsetPolo

Son düzenleme:
Yaşım 17
Hocam daha iyi hangisiyse link atarmisiniz?
Dediğiniz gibi Yılbaşından önce alıp koyucam
Başka sitelerden de atabilirsiniz ben en üsttekini bilerek attım

@T R O J A N @cüneytarkınreis @SunsetPolo
Ben işte dediğim gibi o setin biraz düşük kilolarıyla başladım sonra salona geçtim, ama işe yarıyor arada salona gitmediğimde evde yapıyorum, barfiks falanda alsan iyi olur. Ayrıyetten calisthenics'de yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı