Yapılmaz kankam, spor salonlarında makineler olmadan vücudunu yeterince eiyi geliştirmesin, bir çift dumbel ile gelişilmiyor. Merdeyse hiçbir etkisi olmaz spor yapıyorum demek için yaparsın.
10-20-30-40 kiloluk dumbell alırsan, göğüs, kol ve bacak çalışabilirsiniz ama yine sırt eksik kalır. Yani yeterince ekipman alırsan gelişebilirsin fakat spor tecrüben olmadan, hareket kontrolün disiplinin ayrıca bunların maliyetini göze aldığımız da mantıklı değil.
Bar alıp barbell row ve deadlift yapamıyor mu? Makineler icat edilmeden önce insanlar nasıl sırt çalışıyordu merak ettim şimdiYapılmaz kankam, spor salonlarında makineler olmadan vücudunu yeterince eiyi geliştirmesin, bir çift dumbel ile gelişilmiyor. Merdeyse hiç bir etkisi olmaz spor yapıyorum demek için yaparsın.
10-20-30-40 kiloluk dumbell alırsan, göğüs, kol ve bacak çalışabilirsiniz ama yine sırt eksik kalır. Yani yeterince ekipman alırsan gelişebilirsin fakat spor tecrüben olmadan, hareket kontrolün disiplinin ayrıca bunların maliyetini göze aldığımız da mantıklı değil.
Vücut ağırlığınızı kullanarak Press egzersizleri yapabilirsiniz. Bunlardan en temel olanlardan bir tanesi Handstand Push Up'tır. Doğru yapıldığında ön ve arka omuz için oldukça yeterlidir. Barfix ise sırt ve kol kasları için en temel egzersizdir.Dumbell almaya gerek yok mudur sizce? Barfiks gerekli midir?
Dostum bar ve dumbel seti çok maliyetli olacak ve bunları alırsa yapabileceğinden bahsediyorum.Bar alıp barbell row ve deadlift yapamıyor mu? Makineler icat edilmeden önce insanlar nasıl sırt çalışıyordu merak ettim şimdi
Barfix ile hem sırt hem kol kaslarını varyasyonlara göre geliştirebilirsiniz. Bunu yukarıda yazdım.Hocam barfiks mi daha önemlidir dumbell mı? Şu an bütçem ikisinden birisini almaya yetiyor.
Dostum 120 kilo benc yapıyorum, deadlift 200 kilolara çıktım, şuan 98 kiloyum Allah aşkına sen kimsin bana bunu söylüyorsun :/ deadlift herkesin tercih etmek istediği bir egzersiz değil, insanlar deadlift'e karşı ön yargılı, ben bundan bahsediyorum yine sen anlamıyorsun seninle daha fazla muhatap olmak istmeiyorum söyleidklerime bir cevap bile veremeyip bir kpnuyu kendine göre yorumlayıp konuşuyorsun hadi işine bak.2017'de ortaokula gidiyordumValla sustanon öneren adam bana incel diyor
Deadlift herkesin tercih edeceği bir hareket değilden sonrasını okumadım. Anladığım kadarıyla pek anlamıyorsun bu işten. Alt sırtı dua ederek mi geliştiriyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.