Evde spor için programım nasıldır?

brouser_prof

Decapat
Spor salonu uzak o yüzden evde spor yapmaya devam edeceğim. Program:
Pazartesi: Bilek, biceps, kardiyo.
Salı: Bacak, karın.
Çarşamba: Off.
Perşembe: Göğüs, kardiyo.
Cuma: Bilek, biceps.
Cumartesi: Karın, bacak, kardiyo.
Pazar: Off.
Önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

Hocam spor salonu uzak bayağı o yüzden evde 4 ve 9 kiloluk dambıllar var onlarla devam edeceğimde program yapamıyorum kendime
Valla hocam evde yapmadığım için bilemeyeceğim.
Youtube'da bununla ilgili bir sürü güzel içerik var. Onları izle. Hangisi aklın ayatıyorsa onu uygula ya da mantıklı bulduğun kısımları birleştir.
Bi de nasıl bir vücut istiyorsunuz? Body builderlar gibi çok kaslı olmak istiyorsanız evde pek mümkün değil diye biliyorum. Başlangıç olarak belli bir süre idare eder sadece.
Plaj vücudu gibi parçalı bir vücut istiyorsanız yapılır.
Calisthenicsi bir araştırın. Aslında jimnastik bir nevi.
Hem fit hem atletik falan olursunuz hem de şekül şukul hareketleri yapabilirsiniz.

Valla hocam evde yapmadığım için bilemeyeceğim.
Youtube'da bununla ilgili bir sürü güzel içerik var. Onları izle. Hangisi aklın ayatıyorsa onu uygula ya da mantıklı bulduğun kısımları birleştir.
Bi de nasıl bir vücut istiyorsunuz? Body builderlar gibi çok kaslı olmak istiyorsanız evde pek mümkün değil diye biliyorum. Başlangıç olarak belli bir süre idare eder sadece.
Plaj vücudu gibi parçalı bir vücut istiyorsanız yapılır.
Calisthenicsi bir araştırın. Aslında jimnastik bir nevi.
Hem fit hem atletik falan olursunuz hem de şekül şukul hareketleri yapabilirsiniz.
Plaj vücudu istiyorum öyle body builderlar gibi değilde yağsız parçalı bir vücut

Technopat Haberler

Geri
Yukarı